Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +15
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
KosiniakKamysz jako polityk zarabiając te same pieniążki ws zdrowia i życia kieruje się światopoglądem, wiarą, zdaniem kapłanów i świętą książką
Wszystko jasne?
#polityka #psl #religia #medycyna #aborcja #bekazpodludzi
@robert5502: pomijając to że psl dał d--y, to on nie pracuje jako lekarz od dłuższego czasu
@robert5502: tak działa demokracja
Skoro znalazła się grupa ludzi, który to nie przeszkadza, to KK ma wręcz obowiązek tak postępować.
Może jakby lewica zamiast wyzywać innych, zaczęła szukać drogi komunikacji, to coś by się zmieniło. No ale nie dowiemy się ¯\(ツ)/¯
@ka-lol: Niewiele wiesz o demokracji. Tak działa teokracja i zamordyzm - narzuca religijny regulamin calemu społeczeństwu
No akurat Strajk Kobiet postuluje aborcje do momenty porodu, więc moglibyście przestać łżeć jak to nikt nie
Czy rozważyłeś kiedyś możliwość, że ktoś może mieć inny pogląd na tak istotną sprawę jak moment, w którym człowiek nabywa prawo do życia? I że może w niego wierzyć na podstawie własnych przekonań, a nie tego co mu mówi pleban? I że nie udaje że tak uważa dla politycznych korzyści z głosów otumanionych przez potężny KK nienawidzący większości swojej bazy wiernych.
@Herubin: Panstwo nie może zmuszać obywateli do heroizmu - a takim jest przymus urodzenia chorego plodu. Kilka kobiet pomysl sk.synow kościelnych już przypłaciło życiem.
A tu postulaty kobiet z czasow gdy rządziła zorganizowana grupa przestępcza PIS, tak ochoczo wspierana przez sk.synow z Kościółka. Zgadzalem sie
@Shuwaks: Czy rozważałes, ze pogląd to tylko pogląd? A obywatele z innym poglądem nie NARZUCAJĄ GO RESZCIE SPOŁECZEŃSTWA! Nic ci nie przeszkadza, urodzic np downa i cieszyć sie nim resztę życia. Nik nie bedzie cie zmuszal do aborcji!