Wpis z mikrobloga

#legia #pilkanozna #warszawa #bekazlewactwa

To jest czyste zło, to jest polityka nienawiści - Szczerba

Brak mi słów. Stadion Legii dziś. Będzie reakcja prezydenta Rafała Trzaskowskiego? Skoro klub nie potrafi dopilnować swoich kiboli i daje im arenę do siania nienawiści, powinien ponieść konsekwencje. Nie ma mojej zgody na finansowanie z budżetu miasta takich akcji - Spyrka

Jest to przekaz godny potępienia. Mówi wprost, że nie będziemy witać uchodźców, co jest wbrew zasadom polskiej gościnności. To jest nieakceptowalne - Biejat

Ale kwiczą aż miło posłuchać. Te mendy wolą robić dobrze obcym niż dbać o polski interes. Ha tfu na nich
xionc0586 - #legia #pilkanozna #warszawa #bekazlewactwa 
 To jest czyste zło, to jest...

źródło: oprawa-kibicow-legii-warszawa

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xionc0586 ja mam bekę z tej oprawy, bo jak PiS nawpuszczal ciapakow i muzułmanów, na skalę, jakiej się Tuskowi nawet nie śniło, to siedzieli pod kaczym zadem cicho jak myszy pod miotła, bo jak wiemy,.PiS wpuszczal tylko tych pracujących i dobrych xddd a teraz nagle wielcy obrońcy granic xddd
  • Odpowiedz
  • 9
@HaczuPikczu: A ja mam jeszcze większą bekę z tego że takie oprawy są nie na jakimś wypizdowie gdzie pis ma kilkadziesiąt % poparcia tylko w Warszawie, która jest bastionem antypisu
  • Odpowiedz
@Ludzik90 ja z Twojej perspektywy jestem jeszcze większym podczlowiekiem, bo akurat jestem za Wisła xdd przypomnij mi tylko ile opraw antyrzadowych zrobili przez ostatnie choćby 4 lata, gdy PiS wydał dziesiątki tysięcy wiz muzułmanom? xddd serio, podaj przykład jednej. Nikt nie wpuścił tyle ciapakow ile PiS. Nikt. I zero reakcji hipokrytów.
  • Odpowiedz
a mam bekę z tej oprawy, bo jak PiS nawpuszczal ciapakow i muzułmanów, na skalę

@HaczuPikczu: ale o czym ty pierniczysz przygłupie skoro większośc z nich była na kontraktach do pracy i byli to hindusi i z bangladeszu pracownicy, którzy w dużej większości już do siebie wrócili :D
nikt tu sobie nie wjechał za pisu na siedzenie na socjalu
  • Odpowiedz
ale o czym ty pierniczysz przygłupie skoro większośc z nich była na kontraktach do pracy i byli to hindusi i z bangladeszu pracownicy, którzy w dużej większości już do siebie wrócili :D

nikt tu sobie nie wjechał za pisu na siedzenie na socjalu

@fullversion: a no tak kupione za łapówkę pozwolenie na pracę jest przecież tak samo w porządku jak kupione za łapówkę prawo jazdy przez Ukraińca, CZEGO NIE ROZUMIESZ
  • Odpowiedz
ja mam bekę z tej oprawy, bo jak PiS nawpuszczal ciapakow i muzułmanów, na skalę, jakiej się Tuskowi nawet nie śniło

@HaczuPikczu: tylko że wcale dużo ich nie wpuścili

Skąd masz info że było ich rekordowo dużo? Z TVN? :p
  • Odpowiedz
@HaczuPikczu: przynajmniej za Tuska mamy sprawdzonych migrantów podrzuconych przez Niemców a co z aferą wizową? Siedzą już? Miały być setki tysięcy nielegalnych a było około 250 osób z przyspieszonym wydaniem paszportu XD
  • Odpowiedz