Aktywne Wpisy
Agresywna_Szyba +194
#6poziomraka, cala historia.
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
Zamówiłem sobie taką opaskę. Myślę, że to dobry pomysł jakby jednak ataki padaczki sie nasiliły i by mnie odcięło gdzieś w sklepie czy w plenerze. Według was ma to sens?
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
Tak samo jak temu gościowi od Hołowni kazał się kajać przed Zajączkowską, bo ten napisał prawdę, że robi kampanię pod konfiarskich spermiarzy xD
W dupie mam te jego płciowe zabobony. Będę krytykował ludzi niezależnie od płci.
#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa #sejm #bekazkonfederacji
Memcem wcześniej: "hejtujecie tylko dlatego bo są nazistami z AfD"
Memcem teraz: "hejtujecie tylko dlatego bo jest kobietą"
@SuperZenek: czytam te pierdy od jakiś 15 lat
@Kryspin013: I przez te pierdy, Francja, Belgia, Szwecja, Grecja, Włochy, Wielka Brytania, mają prawie DWA RAZY WIĘCEJ przestępstw niż Polska, a Niemcy +50%? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kajtosz: ciężko żeby nie mieli jak u nas jednego budowlańca z iq 40 przez 3 lata nie potrafią złapać
@SuperZenek: Jeżdżę dosyć często np do Niemiec.
@Kryspin013: wiesz, że ilość przestępstw liczy się po ilości przestępstw, a nie złapanych sprawców?
tutaj przykład z zachodu co się odwala a nie czekaj to Polska XD
@Kajtosz: A wiesz, że różne kraje różnie klasyfikują przestępstwa? xD
@SuperZenek: Albo ty zwyczajnie p--------z głupoty lub całą wiedzę o życiu społecznym czerpiesz z wykopu
@Kryspin013: "fakty nie zgadzają się z moją ideologią, więc je zignoruje ;("
@Kajtosz: ładnie się podsumowałeś. To co napisałem tzn, że w różnych krajach masz różne przepisy co do tego co jest przestępstwem to właśnie jest fakt. Ktoś ostatnio wrzucał taką ładną mapkę Europy według, której Albania to najbezpieczniejsze miejsce w Europie ze względu na ilość przestępstw.
@SuperZenek: NIe, dlatego mam nadzieje że konfederacja przestanie atakować ukraińców.
@Kryspin013 pierw poczytaj czym jest życie społeczne a później poczytaj o dzielnicach do których policja nie wchodzi w tedy może zrozumiesz dlaczego zwierząt nie wpuszcza się do domu