Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przyznam szczerze jestem chadem 188cm #silownia (na siłowni 7 zajętych zaliczyłem) od 7 lat mocno,twarz Rafała Maślaka.
W szystkie kobiety dążą do kontaktu ze mną, cały czas się śmieją przy mnie itd.
Mam teraz dylemat moralny bo wszystkie te które zaliczam ostatnio okazują się zajęte,mam też układ z zajętą grażką z mojego januszexu i jak kiedyś czułem się super z tym podbijało to moją męskość no bo przecież jestem lepszy od tych gości że ich laski po kilku godzinach od poznania czy po dwóch dniach w nowej pracy na mnie wskakują ale teraz tak myślę że może to być w stosunku do nich trochę nie fair? W sensie nic nie wiedzą, się nie dowiedzą nigdy nie czują bólu żadnego ale jednak zlizują po mnie nieświadomie ... Co myślicie?

#s--s #zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #zdrada #mikrokoksy #mirkokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Dać sobie spokój z zajętymi?

• Nie,dawaj im emocje a sobie przyjemność. 51.0% (178)
  • Tak,to nie fair. 49.0% (171)

Oddanych głosów: 349

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wychodzi na to, że interesujesz tylko puszczalskie baby, które zdradzają swoich partnerów i traktują Cię jako podgrzewany, ładny w------r. Chyba nie przemyślałeś tego baita...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: możesz robić co chcesz, ale fajnie jest się czuć dobrze z samym sobą ;) ja staram się być uczciwy, otwarty, nie manipulować i mieć zawsze jasne i dobre intencje - przez co jakkolwiek się sprawy potoczą, czuje się z sobą dobrze, i świadomością - że chciałem dobrze ;)

Ah, choć równie dobrze może to być wykopowy bait, urojenia wykopoidalne :D
  • Odpowiedz
W sensie nic nie wiedzą, się nie dowiedzą nigdy nie czują bólu żadnego ale jednak zlizują po mnie nieświadomie

@mirko_anonim: pamiętaj, że ty jesteś większym przegrywem, bo zlizujesz po partnerach tych kobiet mając tego świadomość!
Nie masz wyłączności, tylko jesteś czymś w rodzaju s--s zabawki do poprawienia po mężu.
Co to za chad jak dzieli się kobietą z innymi? Chad l, a nawet nie potrafi sobie wypracować wyłączności. To przegryw,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jesteś dla nich chłopem na boku, nikim ważnym, rozrywką na nudny wieczór, jak one nie mają poczucia winy to czemu się o nie martwisz? sam sobie krzywdę robisz a nie im, szanuj się i przestań się puszczać z każdą napotkaną karyną
  • Odpowiedz