Wpis z mikrobloga

• 421
@uranium14: Czemu przytakiwać? Merytorycznie nie ma szans więc odwala wiochę. Czekam ciągle na jej ustawę o cenach energii w UE, bo ostatnio się pluła, że rząd z tym nic nie robi, a to jej kompetencje xD
  • Odpowiedz
@uranium14: konfiarze przypominaja mi taka grupke rozwydrzonych dzieciakow w szkole podstawowej. Kto odwali cos wiekszego u pani nauczycielki to jest uwazany za wiekszego kozaka xD jakby zajaczkowska dala urszuli plaskacza to by konfiarze dostali orgazmu i uznali ja za blogoslawiona.
  • Odpowiedz
@uranium14: my po prostu już widzieliśmy tę szopkę. Ten pisowiec od sądów tak odwalał i niestety jeszcze nie siedzi więc niech baba coś oryginalnego wymyśli bo tylko potwierdza że konfa to PiS bis
  • Odpowiedz
@Jariii:

Merytorycznie nie ma szans więc odwala wiochę.

Jaką wiochę? Powiedziała prawdę. Gdzie skłamała? Jak prawda boli to nie znaczy, że to wiocha.

Czekam ciągle na jej ustawę o cenach energii w UE, bo ostatnio się pluła, że rząd z tym nic nie robi, a to
  • Odpowiedz
@ukradlem_ksiezyc: Mam w dupie co przybudówki AfDe uważają za słuszne. Tak samo mam w dupie troskę Rosji o Wołyń to jest akurat bardzo zbliżone. Jak ci źle w UE to Białoruś chętnie przyjmie. Kolejny 20-letni gówniarz filozof się znalazł xD
  • Odpowiedz
  • 3
@Jariii: nie wiem gdzie tu jest wiocha, zwykle powiedzenie Urszuli co ludzie myślą o zielonym ładzie i pakcie migracyjnym. Wiocha to by była gdyby Braun odpalił gaśnicę, ale na szczęście (jeszcze) nic takiego nie nastąpiło
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: czyli sugerujesz, że niczym się nie różni od pełowcowych performersów? No tak, świeżość w sejmie, świeżość w UE.

A jak w ogóle ta pani wypada wśród sympatyków konfederacji? Bo wykopki płaczą, że tatuaże są be i dla debili a pani na przedramieniu ma.
  • Odpowiedz