Aktywne Wpisy

Zopyross +196
Na Osiedlu Generałów (tak jak się zjeżdża w dół od Intermarche) była piękna zieleń przy stawie do zagospodarowania na ładną zabudowę jednorodzinną. No to przyszedł developer i proszę, tak wygląda efekt końcowy. Czemu te szeregi nie są nawet prosto stawiane?
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-szeregowy-w-swietnej-lokalizacji-ID4xbhP
#patodeweloperka #olsztyn #nieruchomosci
źródło: dmki
Pobierz
jmuhha +21
Efekty moich dermokosmetyków lvl 27
źródło: 1000018264
Pobierz

źródło: milioner
Pobierz@mirko_anonim:
No, ale masz to co chciałeś, w czym problem? Nawet z nazwy "podatek Belki" można się domyślić, że wprowadził go... Belka, czyli ktoś ze środowiska KO. PO też nie obniżało podatków mimo deklaracji (3x15% - program sprzed kilkunastu lat).
Z opisu nie wygląda na to, że jesteś bardzo młody
@mirko_anonim: doczytałem do tego momentu. Sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndalo :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja też mam mieszkanie i spłacam kreskę i co z tego?
Tylko nie tasuje się do kaczora i jego ludzkich panów że dali kredyt 2% skoro ty im to w zębach przyniosłeś w podatkach a jeszcze zayebali sobie z tego dole i mają 3 miezkania i porsche
Okradli cie na stówkę i dali ci 10 zł i spoko xd
Jak to było? Ta władza
Komentarz usunięty przez moderatora
To ciągle to samo szambo co było 9 lat temu i co było przez ostatnie 8 lat. Tu się liczą tylko interesy bogatych ludzi, a nie biedaków takich jak my :) My jesteśmy tylko cyferką w ich excelu.
Dopóki nie nauczycie się głosować wyłącznie na nowych, to nic sie nie zmieni, to ciągle będą te same koneksje i biznesy.
@mirko_anonim: nawet mi cie nie żal przegrywie.
Kibicuję kredytowi 0% żeby słyszeć skowyt takich przegrywow hahaha.
I nie, dług u żyda w banku na pół miliona nie robi z ciebie klasy średniej tylko jesteś na poziomie lumpa mieszkającego w kartonie bo jesteś na minusie, jak nie spłacisz to tracisz wszystko.
Dlatego ja całe życie grzebię w dupie i w nosie czasami w tej kolejności i jestem ciągle na takim samym poziomie jak
@mirko_anonim:
Już masz dotacje na rowery elektryczne, próbę dotacji na stare wiatraki z Niemiec, stare auta elektryczne...