Wpis z mikrobloga

@Mezomorfix: w dupie mam to czy ma rację, chodzi o pogardę bijącą z tego komentarza.

Jak wiadomo do każdego incela z autyzmem i brakami socjalnymi

Tyle się p------i o zdrowiu psychicznym, ale spróbuj mieć inaczej pracujący mózg to już nie dobra jest - niech s-------a
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem czy wiecie - w internecie widzicie lekką hiperbolę rzeczywistości. Jakaś laska po 30 stce napisze, że facet umawiający się z 20 stkami to groomer i największe zło tego swiata i kilka innych kobiet da jej lajka - to wykop się nakręcaca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W rzeczywistości - żadna babka wam nie powie wprost, że jesteście groomerami, bo większości ludzi nie obchodzicie XD
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna:
Gościu, ale ten komentarz ma za zadanie obrazić jego, żeby nie wypisywał takich wysrywow bo się kompromituje.

Raczej bardziej mu to pomoże niż zaszkodzi.
Wyobrażasz sobie że taki typ wkońcu wychodzi do towarzystwa i zaczyna gadać o tym jak zalicza nastoletnie Julki i że nie będzie beciakiem? XDDDD
Mezomorfix - @2-aminopirydyna: 
Gościu, ale ten komentarz ma za zadanie obrazić jego,...

źródło: IMG_2276

Pobierz
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna ten post aż bije redpillizem i copem co nie zmienia faktu że takie p0lczysko jak wyżej z komentarza by walnęło magika bo jednym dniu w ciele takiego incela więc zawsze mnie to bawi jak mają czelność cokolwiek tu komentować te miernoty żyjące na easy modzie
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: tbh to sram na to czy OP jest redpillakiem czy innym PUAsem, ale takie zgniłe julczyska są pierwsze do bronienia gejów/transów i innych, ale spróbuj mieć autyzm/adhd czy cokolwiek innego to już jesteś najgorszym złem tego świata. HA TFU
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna: a dziwisz się dlaczego baby atakują takich kolesi?
Przyjemnie by ci było gdyby ktoś nawijał jakieś autystyczne statystyki na temat twojego prime age, albo jakby jakas brzydka ulana baba pieprzyla o tym żeby cie nie chciała bo kiedyś tam miałeś dzievzyne i lizałes p1zde a ona tak nie robiła z żadnym chłopem? Albo tym bardziej obrażała twoją dziewczynę że jest beciaką bo z tobą jest?? XD

I tu nie
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: od tego są czarne listy, to tak samo jakby ktoś na serio wchodził w dyskusję z mamaboss albo wyzwolonapodrozniczka xD.

I tu nie chodzi o jakieś zaburzenia. Bo tacy ludzie potrafią być bardzo lubiani przez kobiety. U mnie w robocie mamy gościa autyste, który zajmuje się przekładaniem dokumentów w archiwum, i wszystkie księgowe i baby z hr go lubią, pomagają itp.

@Mezomorfix: bardzo dobrze wiem o co chodzi (
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Jestem w twoim wieku, nie, nigdy sie nie wyszalalam. Szaleja laski glupie, albo niezwykle ladne :) przecietne laski maja zupelnie zwykle zycia i wcale niewiadomo co sie u nich nie dzieje, praca dom i tyle. Poza tym nie kazdemu odpowiada lapanie chorob wenerycznych, samo HPV jest praktycznie nie do unikniecia jesli prowadzisz taki tryb zycia.
Co do mlodszych dziewczyn, tak, dobry pomysl, wez se mlodsza. Ostatnio 60-latek zamordowal
  • Odpowiedz