Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +123
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
mickpl +478
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jedzenie też sami od podstaw robią świeże
@MWittmann: Karmię osobę która miała stan przedcukrzycowy. W pół roku doprowadziliśmy wyniki do idealnych w zasadzie samą dietą. Także wiem o czym piszesz. Wyniki dobre, ale nadal trzeba się pilnowac więc dieta z nami została. Same plusy bo i waga znacząco spadla.
Jak miałem pierwsze w życiu doświadczenia z alkoholem mieszaliśmy te cole z najtańszą wówczas wódką absolwent. Smakowało to combo tak podle, że do dziś mam awersję do takich kombinacji.
@MWittmann: swoją drogą jak tylko go przestała boleć morda to od razu temat polubił ciszę
Pamiętam to badziewie kolo podobne,smakuje jak taka koka-kola bez gazu co stała otwarta ze dwa miesiące w garażu,z ciepłą wódką pod namiotami luksus nie jeden tą mieszanką wymiotował.xD
@MWittmann:
1. Przy t2d bez insuliny to, co on wyprawia, prowadziłoby automatycznie do powikłań. Są osoby, które doprowadzają sie bardzo szybko do poważnych powikłań, w tym np. amputacja stopy. W tym typie cukrzycy organizm produkuje jeszcze jakieś tam, ale zbyt małe ilości insuliny. Tylko dieta może pomóc. Dieta
Jeszcze dodać spadki cukru, zasłabnięcia i zastrzyki z insuliny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chłop o 20 lat starszy od Filipka ale dużo mądrzejszy pod tym względem nie był.