Aktywne Wpisy

steel_works +929
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
szyderczy_szczur +707
Musimy sprowadzać dupiaste latynoski i drobne Azjatki żeby miał kto pracować na nasze emerytury!
#demografia #imigranci #oswiadczenie
#demografia #imigranci #oswiadczenie

źródło: latin-women-dating-768x768
Pobierz
Od około roku zmagam się z grudkami w nasieniu. Im dłuższa abstynencja seksualna tym więcej tych grudek i sama konsystencja spermy jest jakaś taka kisielowata. Po dłuższej abstynencji również sam wytrysk potrafi być nieco bolący. Byłem u dwóch urologów i wykluczyli zapalenie prostaty lub jej powiększenie, wyniki PSA również w normie. Dodam, że nic mnie nie boli ale odkąd pojawiły się te problemy to zauważyłem spadek libido. Wiecie może co może być przyczyną? Dzięki za wszelkie sugestie
#urolog #s--s #lekarz #pytanie #seksuologia #niebieskiepaski #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
·