Aktywne Wpisy

thorgoth +701
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +563
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

źródło: 20240716_042506
Pobierzźródło: 20240716_042457
Pobierz@PanRuok: no to się umyj
Okej jest dużo ukraińców a to się rozumie samo przez się, ale żeby aż tak? XD co chwilę coś gdzieś śmierdzi, z kanalizacji, ze studzienek, czasem nie wiadomo nawet skąd.
Czyżby miasto technicznie zaczynało nie wyrabiać z takimi masami ludzi?
A może @Piospi dobrze opisał problemy warszawiaków?
Nie wiem, w każdym razie kilka dni w tym mieście to
@Kriegor: 3 miliony ludzi codziennie dają sobie radę. Musisz mieć silną psychikę
Byłem tydzień temu na day tripie w Warszawie i nie śmierdziało, nawet dość zadbana była (poza niektórymi budynkami ofc). Nic nie śmierdziało pomimo upałów.
Nie da się umyć całego centrum miasta. Ja mam podobnie - wszystkie dworce (na nowym zachodnim nie byłem) tak w Warszawie śmierdzą że o La Boga. Serio warszawiacy już tego nie czują?