Pojechałam w sobotę na stomatologiczną Izbe przyjęć w szpitalu klinicznym Info ze strony: do 14 Info z Google: do 13 Wydałam 30 zł na Ubera, aby nie jechać prawie godzinę komunikacją miejską Jestem na miejscu 12:04 Zamknięte Dzwonię na recepcję "Jest zamknięte już bo lekarz przyjmuje do 13" "Ale jest 12" "Ale już zamkniete, bo lekarz przyjmuje do 13" Umówiłam się na wizytę planową w tym samym instytucie na 24.07, przez telefon, stojąc pod drzwiami Izby Przyjęć.
Najlepsze że jakieś pół roku temu dzwoniłam ze sprawą, że byłam u nich u chirurga szczękowego na zabiegu z parę lat temu i chciałabym przyjść znowu i czy potrzebuje znowu skierowania. "Tak" "A jak dostać skierowanie?" "Przez Izbę"
Aha, czyli wystarczyło po prostu przyjechac pod drzwi, aby coś ruszyć w tej kwestii xd
@-pafel: nie stać mnie na dentystę prywatnie, ale całe życie korzystam z usług stomatologicznych na NFZ i od kiedy w maturalnej klasie znalazłam zaufanego dentystę- tak jest bardzo spoko.... Niestety, nie jest chirurgiem szczękowym
@kt13 nie pisze że masz chodzić prywatnie, tylko tam trochę lepiej traktują ludzi. Na NFZ przychodzi każdy także zjeby i stare baby, których muszą obsługiwać, więc nie dziwię im się że nie mają chęci do tych zwykłych obywateli
Info ze strony: do 14
Info z Google: do 13
Wydałam 30 zł na Ubera, aby nie jechać prawie godzinę komunikacją miejską
Jestem na miejscu 12:04
Zamknięte
Dzwonię na recepcję
"Jest zamknięte już bo lekarz przyjmuje do 13"
"Ale jest 12"
"Ale już zamkniete, bo lekarz przyjmuje do 13"
Umówiłam się na wizytę planową w tym samym instytucie na 24.07, przez telefon, stojąc pod drzwiami Izby Przyjęć.
Najlepsze że jakieś pół roku temu dzwoniłam ze sprawą, że byłam u nich u chirurga szczękowego na zabiegu z parę lat temu i chciałabym przyjść znowu i czy potrzebuje znowu skierowania.
"Tak"
"A jak dostać skierowanie?"
"Przez Izbę"
Aha, czyli wystarczyło po prostu przyjechac pod drzwi, aby coś ruszyć w tej kwestii xd
źródło: temp_file1178702381347121380
PobierzNa NFZ przychodzi każdy także zjeby i stare baby, których muszą obsługiwać, więc nie dziwię im się że nie mają chęci do tych zwykłych obywateli