Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Na wykopie nigdy nie miałem bana, tylko kilka razy kogoś zgłaszałem w ekstremalnych warunkach xD raczej tego nie robię... wolność słowa, przekonania i te sprawy.
Poza tym, jak w tym wypadku — takie wpisy są kontr-produktywne.
No ale zastanawiam się, jakim cudem coś takiego wisi przez 30 minut, a autor-poparaniec nie ma bana? :D
Osobną kwestią jest plusowanie takich rzeczy xD przecież nawet gdybym tak myślał, to k---a byłoby mi tak wstyd pod czymś takim się podpisać, że zapadłbym się pod ziemię. Tymczasem @okrupnik i @mecenassrenas to zrobili bez zawahania, bo lajk pojawił się niemal natychmiast xD
Nie mam siły by się dalej w------ć, więc nie wchodzę w profile tych oszołomów. Ale z doświadczenia domyślam się, co mógłbym tak znaleźć XD
Komentarz usunięty przez autora
No nie wiem. Nie wygląda mi to jak troll-wpis. Zwłaszcza, że takich wpisów od wczoraj w necie jest mnóstwo :)
i w ogóle wypad na czarno za dokuczanie
@Smarek37:
Taaaaaaaaa :D Fikołek godny rasowego polityka:)
No jak nie zrozumiałeś to nie poradzę, a miałem cię za troszkę bardziej ogarniętego z tego dziwnego szurskiego środowiska. Pewnie większość normalnych ludzi byłaby po prostu zadowolona, gdzyby żadnego zamachu nie było, ale co ja tam wiem
¯\(ツ)/¯
Chłopie. Od wczoraj oszołomy... margines, ale w skali świata to jednak jest ich całkiem sporo, żałują... że chłop nie trafił (prosto w łeb) xD A Ty mi wmawiasz, ze mają coś innego na myśli :))))))))))