Aktywne Wpisy

damienbudzik +100
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz
ElectroNICK +97
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

#usa
źródło: IMG_3311
Pobierzzapewne sam siebie wyszukiwał
Oni tam maja taki sprzet co automatycznie udaje stacje bazowa GSM i laduje wszystkie numery telefonow osob ktore sa na wiecu do bazy i wyszukuja czy dana osoba ktora tam sie znajduje moze byc podejrzana ;) W google itd. Moze ich zainteresowal bo rzekomo byl z antify(??)
patrz rozwiniecie:
https://wykop.pl/link/7489995/nazwisko-zamachowca-trumpa-bylo-wyszukiwane-na-kilka-godzin-przed-zamachem/komentarz/125315419/moze-secret-service-mialo-intel-ale-nieprecyzyjny-ogladalem-taki-material-na-national-geo-czasami-go-puszczaja-ponownie-gdzie-bylo-pokazane-przygotowa