Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +344
Z powodu obniżki składki zdrowotnej dla biednych, wiecznie poszkodowanych psiembiordzów, którzy zapewniają nam takie innowacje jak „zatrudnienie B2B” lub mikroapartamenty inwestycyjne 15 m2, ochrona zdrowia straci ROCZNIE dwukrotnie więcej pieniędzy niż WOŚP uzbierał przez 32 lata.
Ale biedni psiembiordzy na to zasłużyli wstając rano, biorąc zimne prysznice i odmawiając sobie kawy na mieście, więc ogromne ulgi podatkowe i 300 mld rozdane w czasie COVID-a są dla nich, a dla etaciarza jest 32%
Ale biedni psiembiordzy na to zasłużyli wstając rano, biorąc zimne prysznice i odmawiając sobie kawy na mieście, więc ogromne ulgi podatkowe i 300 mld rozdane w czasie COVID-a są dla nich, a dla etaciarza jest 32%
źródło: IMG_7766
PobierzHej Mirki i Mirabelki,
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka
źródło: DPD KRADNIE I OSZUKUJE
Pobierz

są tutaj jacyś programiści cyfrowi nomadzi albo inne zawody pracujące zdalnie poza miejscem zamieszkania? gdzie szukać mieszkań w ciekawych miejscach w Polsce lub za granicą, żeby znaleźć jakiś normalnie wyposażony dom/mieszkanie w sensie z wyposażoną kuchnią, najlepiej pralką, dobrym internetem, idealnie też biurkiem do pracy z monitorem, na wynajem średnioterminowy, czyli powiedzmy miesiąc do trzech?
na airbnb czy innych bookingach takie oferty wychodzą zajebiście drogo. są jakieś inne stronki/grupy/fora powstałe specjalnie w celu szukania takich rzeczy? czy raczej szukać na lokalnych olxach czy innych stronach z ogłoszeniami?
źródło: 1508180426927157997
Pobierzpoza tym tak dalekie kierunki mnie nie interesują, biorę pod uwagę Europę na południe od nas - Czechy, Słowacja, Słowenia, może północ Chorwacji, Serbii czy Rumunii gdyby były tam jakieś fajne miejsca
@SoSweetAcme: dlaczego pokoju
chyba, że takie zapiski są nielegalne, a janusze landlordy robili ich w c---a
@zibizz1: Ale to nie o to chodzi aby wypowiadać umowę tylko aby sobie popracować z fajnego miejsca. To nie mają być
@Bejro: no dobra, ale gdzie znalazłeś takie mieszkanie i na jak długo
nie znam nikogo kto tak zyje. prawde mowiac juz kiepskie siedzenie dlugofalowo wywoluje u mnie bole kregoslupa, wiec ja sobie nie wyobrazam siedziec w jakims zadupiu i garbic sie do laptopa.
a znalazłeś pewnie na jakiejś grupce mieszkaniowej na fb, tak?
@ramirezvaca: no właśnie jak nie na bookingu to gdzie? podałeś mi jeden przykład, może mi podpasuje, może nie. a gdzie znaleźć więcej takich miejsc?
na airbnb są czasem duże zniżki przy wynajmie na dłużej niż miesiąc, ale i tak zwykle ponad