Aktywne Wpisy
Cumulonimbus +425
źródło: temp_file1685186952601291906
Pobierz
inga +15
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bananek2: panowie,
Według mnie jednak o wiele trudniej jest poznać kogoś na żywo niż rozmawiać ludźmi na internecie jednak nawet jak ktoś jest na tagu kilka lat i nawet ma tu kilka internetowych kolegów to zarówno dla niego jak i jego kolegów spotkanie na żywo muszę być trudne z wielu powodów i nie w tym nic złego przynajmniej tak uważam
@power-weak: to prawda ten wpis to też jest taki trochę shitposting
Zbyt bardzo siebie krytykujesz w tym momencie według mnie twój post to naprawdę dobrze napisany wpis z ciekawym punktem widzenia z którym mogę się nie zgadzać ale ma on swoje podstawy i nie jest bez sensu twojemu wpisami według mnie jest bardzo daleko od "shitpostingu"
Według mnie nie jest on Ignorantem z urojeniami a osoba która ma swoją opinię która można się nie zgadzać jednej nie nazwałbym tego "ignorancją" ani "urojeniami"