Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bananek2: ludzie na tym tagu nie chcą pomocy. Normalni, samotni faceci by oszaleli przesiadując dzień w dzień z taką ilością toksyn. Ale szanuję za inicjatywę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jomych, a później nawet spróbować podziałać coś wspólnie z jakimiś różowymi, przynajmniej poznać z jakimiś babami, które mogłyby do niego pasować, bo wiem że ciężko jest od zera cokolwiek zrobić jak się nie ma towarzystwa do wyjścia, a ja normalnie mógłbym mu zaoferować towarzystwo nawet różnych różowych nie przez żadne aplikacje randkowe tylko normalnie na żywo poznawane jak kiedyś #zwiazki się działy i przede wszystkim ofe

@Bananek2: panowie,
  • Odpowiedz
@Bananek2

Według mnie jednak o wiele trudniej jest poznać kogoś na żywo niż rozmawiać ludźmi na internecie jednak nawet jak ktoś jest na tagu kilka lat i nawet ma tu kilka internetowych kolegów to zarówno dla niego jak i jego kolegów spotkanie na żywo muszę być trudne z wielu powodów i nie w tym nic złego przynajmniej tak uważam
  • Odpowiedz
  • 3
Według mnie jednak o wiele trudniej jest poznać kogoś na żywo niż rozmawiać ludźmi na internecie jednak nawet jak ktoś jest na tagu kilka lat i nawet ma tu kilka internetowych kolegów to zarówno dla niego jak i jego kolegów spotkanie na żywo muszę być trudne z wielu powodów i nie w tym nic złego przynajmniej tak uważam

@power-weak: to prawda ten wpis to też jest taki trochę shitposting
  • Odpowiedz
@Bananek2: Bardzo ładnie napisane, ale w życiu bym nie chciał się spotkać z żadnym wykopkiem, więc trochę im się nie dziwię. Tym bardziej jak ktoś ma x traum i czyta co normictwo wykopowe tutaj wypisuje to jeszcze bardziej się nie dziwię xD
  • Odpowiedz
@Bananek2

też jest taki trochę shitposting

Zbyt bardzo siebie krytykujesz w tym momencie według mnie twój post to naprawdę dobrze napisany wpis z ciekawym punktem widzenia z którym mogę się nie zgadzać ale ma on swoje podstawy i nie jest bez sensu twojemu wpisami według mnie jest bardzo daleko od "shitpostingu"
  • Odpowiedz
@Bananek2: Mam zaburzenia osobowosci, wiec powinienes sie cieszyc, ze sie z toba nie kumpluje. Probowalem miec znajomych przez 10 lat, miedzy 20-30 rokiem zycia. Zawsze powiedzialem albo zrobilem cos co glupiego i ludzie zrywali kontakt. Przez internet latwiej sprawiac wrazenie normalnego.
  • Odpowiedz