Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +77
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
źródło: pobicie
Pobierz
WielkiNos +75
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
źródło: temp_file6665988328482850867
Pobierz

źródło: IMG_20240711_115212
PobierzA potem wchodzi ludzka mentalność i każde chce jak najwiecej tortu dla siebie najmniejszym wysilkiem :P
@pieknylowca: Przecież tak wyglądają niemal wszystkie lewicowe idee - wszystkim innym zabronić/odebrać, tylko nie mi. Ewentualnie mojej rodzinie i przyjaciołom zabronić/odebrać trochę mniej, ale niekoniecznie.
Tak jest, bo tak powiedziałaś. Nawet nie proszę, żebyś udowodniła, że tak postępuje każdy walczący o ekologię, bo to zwyczajnie chochoł stworzony w prawackiej głowie i dotyczy może 0,5% działaczy ekologicznych
ale co on p------i ze ma diezla euro5 i nie truje? przeciez wedlug ich s----------j ideologii kazda spalinowka truje, co dowodzi tabelka ponizej. kwestia tylko roku w ktorym sie aktualnie znajdujesz. no bo co sie takiego magicznego stanie w 2032 ze euro 6 ktore teraz nie ktuje, zacznie truc? pluca sie staja bardziej wrazliwe czy jaki h-j?
źródło: SCT+12.04.24
Pobierz@Felixu_enjoyer: Bardziej powiedziałbym, że jednak lewica to przede wszystkim osoby z klapkami na oczach które robią głupoty a jak już się zaczynają dusić i wystają im tylko oczy z szamba to chcą żeby ktoś za nich posprzątał co oni zepsuli.