Wpis z mikrobloga

Jak się zastanawiacie czemu rynek matrymonialny jest do cna zniszczony i czemu księżniczki odpisują po jednym słowie to tu macie odpowiedź. Jakiś zwykły różowy wrzuca fote, dostaje instant gorące i ponad 100 postów z czego większość to spermienie, a sama odpisuje ze 3 razy niektórym po słowie albo dwóch xD

Na miejscu różowych już dawno nie miałbym szacunku to mężczyzn jak wystarczy wrzucić selfie, żeby ci skakali za mną jak pieski

Spermiarstwo to rak

#logikaniebieskichpaskow #spermiarze
KiedysMialemFejm - Jak się zastanawiacie czemu rynek matrymonialny jest do cna zniszc...

źródło: comment_16318972136rRcocoHi1N85BHGoHDcDo

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm: Byłbym w stanie usprawiedliwić spermiarstwo na zasadzie że pisze jakiś typo do laski ale masz fajne dojce jak dojce gabana. Ona wtedy ale super komplement dzięki, może spotkamy isę na spacer?
No i dojdzie do spotkania potencjalnego RURURURUUChania to w takim świecie byłbym wstanie zrozumieć spermiagowe komentarze.
Jakby za donaty na onlyfansie laski też się umawiały to też by było akceptowalne.

Ale jak typ piszę komentarze, wali donate czy
  • Odpowiedz
Jak się zastanawiacie czemu rynek matrymonialny jest do cna zniszczony i czemu księżniczki odpisują po jednym słowie to tu macie odpowiedź. Jakiś zwykły różowy wrzuca fote, dostaje instant gorące i ponad 100 postów z czego większość to spermienie, a sama odpisuje ze 3 razy niektórym po słowie albo dwóch xD

Na miejscu różowych już dawno nie miałbym szacunku to mężczyzn jak wystarczy wrzucić selfie, żeby ci skakali za mną jak pieski

Spermiarstwo
  • Odpowiedz
@Disscord93: nie. Bo to nie ich wina. To wina rodziców, którzy opowiadają kocopoły dzieciom typu "będziesz miły, to jakaś da ci dpy". Mnóstwo bluepilli i ciepłych kluch tak robi, kończąc pod poduchą lub skarpetą przy oglądaniu orange YT. Trzeba dzieciaka asap uczyć, że świat jest niesprawiedliwy, niebezpieczny i że tylko skalkulowane ryzyko i skalkulowana pewność siebie coś daje. + parę innych uniwersalnych hasełek-wartości na start, resztę pozna sam.

No i
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: wczoraj do swojej różowej powiedziałem, że jeszcze za mojego życia tak to wyglądało XD. Szare Myszki i laski, które też chciały, ale nie mogły (bo różne powody, niekoniecznie oznaczało to brzydką lub zaniedbaną dziunię) podobnie reagowały. Albo inaczej, wiedziały już że taki facet "też tego chce" i focusowały się na nim. Tak samo laski częściej wybierały tych mitycznych anonków (mój kolega ma taką żonę, oboje są z mojego miasta.
  • Odpowiedz