Jak się zastanawiacie czemu rynek matrymonialny jest do cna zniszczony i czemu księżniczki odpisują po jednym słowie to tu macie odpowiedź. Jakiś zwykły różowy wrzuca fote, dostaje instant gorące i ponad 100 postów z czego większość to spermienie, a sama odpisuje ze 3 razy niektórym po słowie albo dwóch xD
Na miejscu różowych już dawno nie miałbym szacunku to mężczyzn jak wystarczy wrzucić selfie, żeby ci skakali za mną jak pieski
@Kiedys_Mialem_Fejm: ogólnie za spermiarstwo powinno być więzienie, wieloletnie najlepiej. To może dałoby im do myślenia jak wielką krzywde wyrządzają nie tylko sobie ale i innym
@Kiedys_Mialem_Fejm: Byłbym w stanie usprawiedliwić spermiarstwo na zasadzie że pisze jakiś typo do laski ale masz fajne dojce jak dojce gabana. Ona wtedy ale super komplement dzięki, może spotkamy isę na spacer? No i dojdzie do spotkania potencjalnego RURURURUUChania to w takim świecie byłbym wstanie zrozumieć spermiagowe komentarze. Jakby za donaty na onlyfansie laski też się umawiały to też by było akceptowalne.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Spermiarze nie szanują siebie to z jakiej racji mają je szanować jakieś typiary. Jak raz powiedziałem o tym pewnemu znajomemu którego każda wybranka po kilku miesiącach zlewa, bo się płaszczy to był w szoku, że to nie wolno takim być xD.
@Kiedys_Mialem_Fejm: W gorących jest też taka jedna co wrzuciła fotę biletu lotniczego i w 3 godziny dostała ponad 700 plusów. Ilu tutaj siedzi spermiarzy to w pale się nie mieści
Jak się zastanawiacie czemu rynek matrymonialny jest do cna zniszczony i czemu księżniczki odpisują po jednym słowie to tu macie odpowiedź. Jakiś zwykły różowy wrzuca fote, dostaje instant gorące i ponad 100 postów z czego większość to spermienie, a sama odpisuje ze 3 razy niektórym po słowie albo dwóch xD
Na miejscu różowych już dawno nie miałbym szacunku to mężczyzn jak wystarczy wrzucić selfie, żeby ci skakali za mną jak pieski
@Kiedys_Mialem_Fejm: ogólnie za spermiarstwo powinno być więzienie, wieloletnie najlepiej. To może dałoby im do myślenia jak wielką krzywde wyrządzają nie tylko sobie ale i innym
@Disscord93: akurat przegrywy to sobie sami krzywdę wyrządzają
@Disscord93: nie. Bo to nie ich wina. To wina rodziców, którzy opowiadają kocopoły dzieciom typu "będziesz miły, to jakaś da ci dpy". Mnóstwo bluepilli i ciepłych kluch tak robi, kończąc pod poduchą lub skarpetą przy oglądaniu orange YT. Trzeba dzieciaka asap uczyć, że świat jest niesprawiedliwy, niebezpieczny i że tylko skalkulowane ryzyko i skalkulowana pewność siebie coś daje. + parę innych uniwersalnych hasełek-wartości na start, resztę pozna sam.
@Kiedys_Mialem_Fejm: przecież jakiś tępy lachon wykopowy (albo gość podszywający się pod babę, których pełno tutaj) napisze, że mu zimno w nóżki to od razu instant gorące.
@niebadzogrem: wczoraj do swojej różowej powiedziałem, że jeszcze za mojego życia tak to wyglądało XD. Szare Myszki i laski, które też chciały, ale nie mogły (bo różne powody, niekoniecznie oznaczało to brzydką lub zaniedbaną dziunię) podobnie reagowały. Albo inaczej, wiedziały już że taki facet "też tego chce" i focusowały się na nim. Tak samo laski częściej wybierały tych mitycznych anonków (mój kolega ma taką żonę, oboje są z mojego miasta.
Spermiarstwo to rak
#logikaniebieskichpaskow #spermiarze
źródło: comment_16318972136rRcocoHi1N85BHGoHDcDo
PobierzNo i dojdzie do spotkania potencjalnego RURURURUUChania to w takim świecie byłbym wstanie zrozumieć spermiagowe komentarze.
Jakby za donaty na onlyfansie laski też się umawiały to też by było akceptowalne.
Ale jak typ piszę komentarze, wali donate czy
źródło: OIP (1)
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file6886662806047138662
Pobierz@Disscord93: akurat przegrywy to sobie sami krzywdę wyrządzają
No i