Anonim (nie OP): Dziad 40 lat z 22 latką, albo dzieckiem, które chodzi do liceum. Za to kobiety 30-letnie nazywa babciami, pomimo, że są młodsze od niego. Aha. Nie mam więcej pytań.
@mirko_anonim: laski z tego przedziału oczekują teraz princess treatment, full męskości, planowanych randek, organizacji wyjazdow etc. Jak już jakaś złapiesz to pamiętaj :) powodzenia
Anonim (nie OP): taka relacja to jest na lata a ty zadajesz pytanie jakie macie sposoby na takie relacje co już jest bez sensu, takie relacje nie są jak paczka zapałek na polce w sklepie czy złowienie okonia :D
Anonim (nie OP): - zbliżony wiek partnerów koreluje ze stabilnością związku,
na jakiej podstawie te badania i gdzie źródło? bo patrzenie na związki celebrytów nie jest miarodajne. Ja mam 30 lat i najchętniej bym chciał taką 16-20 a że mogę mieć max 25+ do związku to nie będę zadowolony z tego i związek może nie być stabilny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anonim (nie OP): @Nishkalanka A ja mam wrażenie, że to zależy od osobowości kobiety niezależnie od wieku: roszczeniowe 18-tki zostają roszczeniowymi 30-tkami, partnerskie 18-tki zostają partnerskimi 30-tkami. Raczej nikt nie spodziewa się, że dzisiejsze roszczeniowe 18-tki będą skłonne do obniżenia wymagań i przestaną tęsknić za sponsorowanym lifestylem po 10 latach.
@xentropia No właśnie nie ilustruje i piszę o tym, że wiele takich relacji jest dysfunkcyjnych, dlatego dopytuję to te kochające i
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
na jakiej podstawie te badania i gdzie źródło? bo patrzenie na związki celebrytów nie jest miarodajne. Ja mam 30 lat i najchętniej bym chciał taką 16-20 a że mogę mieć max 25+ do związku to nie będę zadowolony z tego i związek może nie być stabilny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
──────
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/14/gdzie-poznawac-dziewczyny/
@xentropia No właśnie nie ilustruje i piszę o tym, że wiele takich relacji jest dysfunkcyjnych, dlatego dopytuję to te kochające i