Wpis z mikrobloga

@Kagernak: Ale ale słuchaj! Żyjemy w społeczeństwie w którym trzymając się za rączki nie oceniamy ubioru :)
Więc ty jako bardziej zaangażowany fan, jesteś złym charakterem, który dyktuje innym jak mają się ubrać :)
  • Odpowiedz
@Kagernak: na wszystkich trzech koncertach Iron Maiden na których byłem miałem na sobie swoją starą koszulkę z Kill'Em All

Jakby tam przylazł w koszulce z Zenkiem albo Sławomirem to byłoby przynajmniej oryginalnie a tak to phi
  • Odpowiedz
@Kagernak: dalej nie widzę różnicy. Koncert mainstreamowego zespołu na stadionie dla bananow, bez jakiejkolwiek akustyki to co za różnica czy masz pozerska koszulke z merchu tej czy innej kapeli która gra to samo mainstreamowe cos?

Tak jakbyś przyszedł na audioriver w koszulce awakenings to przecież wszyscy by propsowali ze masz szersze horyzonty w tej "branży" i vice Versa
  • Odpowiedz
no chyba że jesteś boomerem

@Majkel2008: poczekaj, przecież to jest boomerska kapela? XDDDD

Nie wiem czy zauważyłeś Muzyka gitarowa była zainteresowaniem młodzieży max do 95 roku. Wydaje mi się, choć mogę się mylić że wszystkie kawalki Metallica i iron maiden powstały zanim się urodziłem. Btw starszy brat kolegi miał płyty i koszulki, nie to ze odrzucam ich twórczość
  • Odpowiedz
@Kagernak Bardziej szanuję to niż iść w koszulce zespołu który gra i flexować się jakim to się jest fanem. Potem 80% ludzi w koszulkach Metalliki. A tak to możesz poznać inne zespoły, zorientować się czego ludzie słuchają.
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie pójść na koncert na stadionie żeby zobaczyć zespół, który od ponad 30 lat nie nagrał niczego dobrego

@Majkel2008 plus to co napisał @xionc0586 . Urodziłem się po tym jak skończyli tworzyc to jak mogę być boomerem? xD

Ok napisałeś odwrotnie XD trudno
  • Odpowiedz