Aktywne Wpisy

Need +292
#usa #trump #antykapitalizm
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
źródło: image
Pobierz
mickpl +140
Nie no wspaniałe mamy to "ministerstwo rozwoju i technologii" XD
Polska została wrzucona przez USA w Tier 2 jeśli chodzi o zakupy chipów do AI czy datacenters, czyli potraktowana jak kraj trzeciego świata.
Mamy np. limit 50k chipów na takie H100 od Nvidii na dwa lata. A więc w Polsce nie powstanie żadna rodzima firma z prawdziwego zdarzenia zajmująca się AI czy sprzedawaniem mocy w chmurze.
Zamiast
Polska została wrzucona przez USA w Tier 2 jeśli chodzi o zakupy chipów do AI czy datacenters, czyli potraktowana jak kraj trzeciego świata.
Mamy np. limit 50k chipów na takie H100 od Nvidii na dwa lata. A więc w Polsce nie powstanie żadna rodzima firma z prawdziwego zdarzenia zajmująca się AI czy sprzedawaniem mocy w chmurze.
Zamiast
źródło: at
Pobierz

#heheszki #zychowicz #metallica #warszawa #rock #ironmaiden
źródło: GR6dOQUXkAAGRb7
Pobierz└[⚆ᴥ⚆]┘
Więc ty jako bardziej zaangażowany fan, jesteś złym charakterem, który dyktuje innym jak mają się ubrać :)
Jakby tam przylazł w koszulce z Zenkiem albo Sławomirem to byłoby przynajmniej oryginalnie a tak to phi
Tak jakbyś przyszedł na audioriver w koszulce awakenings to przecież wszyscy by propsowali ze masz szersze horyzonty w tej "branży" i vice Versa
@programista15cm: żadna, no chyba że jesteś boomerem
@Majkel2008: poczekaj, przecież to jest boomerska kapela? XDDDD
Nie wiem czy zauważyłeś Muzyka gitarowa była zainteresowaniem młodzieży max do 95 roku. Wydaje mi się, choć mogę się mylić że wszystkie kawalki Metallica i iron maiden powstały zanim się urodziłem. Btw starszy brat kolegi miał płyty i koszulki, nie to ze odrzucam ich twórczość
@Majkel2008: nie wiem który komentarz, bo niczego więcej niż to co czego się odniosłem nie napisałes ale chodziło mi o to co napisał @SzaraMorda
@Majkel2008 plus to co napisał @xionc0586 . Urodziłem się po tym jak skończyli tworzyc to jak mogę być boomerem? xD
Ok napisałeś odwrotnie XD trudno