Aktywne Wpisy

qew12 +37
Dzisiaj udało mi się:
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o
-Pójść pokazać tacie jak działa aplikcja sklepu, mimo że później mam jeszcze stresującą rzecz.
-Wstać, ubrać się (ⴲ﹏ⴲ)/
-Przyjechać na zajęcia, mimo to że była impreza.
-Poodpowiadać troche na zagadywanie. (często nie rozumiem co ludzie do mnie mówią)
-Poprosić o

źródło: PXL_20250214_104337506
Pobierz
Skoro dany rodzaj naboju można załadować do wielu modeli broni palnej to skąd do jasnego grzyba stwierdza się, że dany pocisk został wystrzelony z konkretnej broni? Na filmach często się taki wątek przewija.
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
#kryminalne #kryminalistyka #pytanie #policja #gangalbanii
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu #polityka
źródło: image
Pobierzźródło: mark-zuckerberg-evolution
PobierzPanowie w Polsce mówimy Marek Cukiegura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD wstawaj zesrałeś się.
Oh sweet summer child ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło:
Pobierz@Need: Doprawdy bardzo zabawnie czyta się takie wypowiedzi, ale może w drugą stronę. Dlaczego wykopki miałby nie klaskać uszami? Przecież dokładnie w ten sposób robi każda możliwa władza w prawdopodobnie każdym kraju. Różnica jest taka, że teraz przyszedł zły Donald
Podstawowa zasada spekulacji - nie walcz z trendem. Przewaga Trumpa w tych wyborach wyjaśniła wiele i nie pierwszy on i nie ostatni.
Musk dosłownie przed chwilą zahailował, a ty twierdzisz, że to dokładnie to samo XD
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-01-20_215200_wykop.pl
PobierzByć może Musk może tam więcej, reszta będzie wykonywać polecenia.
Nie rozumiesz, #zychowicz i #bartosiak powiedzieli że Trump jest z poza systemu
Xd