@Kagernak: Powiem Ci więcej: kiedyś poszedłem na koncert Hey w koszulce Iron Maiden. Skończyło się tym, że mnie Krzysztof Zalewski zabrał za kulisy, bo jest fanem Żelaznej Dziewicy. Gadaliśmy o płytach i koncertach :D
Byłem na przeróżnych koncertach i zawsze ludzie mają koszulki zespołów, które nie występują. Na Metallice widziałem ludzi w koszulkach Ironów, na Ironach w koszulkach Metalliki, na Judasach w koszulkach AC/DC etc. To raczej normalne, sami muzycy czasem występują w koszulkach innych zespołów.
@Kagernak: to raczej dość częsta praktyka na koncertach metalowych, ale jak mógłbyś wiedzieć, jak jedyne co potrafisz to nieudanie się wyśmiewać z ludzi na vikop.ru? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kagernak: od lat chodze na Kult i nigdy nie zakladam koszulki kultu, tylko wlasnie jaks inna. Co drugi ma tam na sobie cos z kultem. Zycho wporzo, rozumiem i tez bym nie mial na sobie Metalliki, tylko jakas inna kapelę.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
#heheszki #zychowicz #metallica #warszawa #rock #ironmaiden
źródło: GR6dOQUXkAAGRb7
Pobierz@Kagernak: O kurde, nie sprawdzają tego na bramkach? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Zrzut ekranu z 2024-07-08 14-27-46
Pobierzźródło: image
Pobierz@Kagernak: Ale co w związku z tym? Na koncertach masz przekrój ludzi w najróżniejszych koszulkach, nie tylko wykonawców którzy występują.
@programista15cm: Jak czegoś nie wiesz, to nie pisz albo po prostu sprawdź najpierw.
@Creed-Bratton: akurat z tego co kilka nastepnych osob napisalo nie mylilem sie co do sedna - po moim urodzeniu nie powstalo nic istotnego
Zycho wporzo, rozumiem i tez bym nie mial na sobie Metalliki, tylko jakas inna kapelę.