Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś g---o komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)

Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?

Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie n---------ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.

Pytam o co chodzi, "a bo mnie nie interesują te twoje filmy, ogladaj sam". J--------e... mnie też nie interesują jakieś j----e komedie romantyczne ale jak ona wybiera i chce oglądać razem to oglądamy i nie o---------m jakiś p--------h akcji. No i co? od połowy oglądałem sam.

Dodam że wybieranie wspólnie też nie wchodzi w grę bo ona jest tak ograniczona że ogląda tylko romanse, raz na rok jakiś dramat. Dlatego mieliśmy wybierać na przemian.

W-----a mnie to bo ze wszystkim tak jest: zwiedzanie ogrodów? Pewnie, poszedłem nawet zaciekawiły mnie rośliny owadożerne czy jakieś ostre odmiany papryk. Muzeum broni pancernej, zwiedzanie browaru? Eee idź sam, bo ją nie interesuje, a jak już gdzieś pójdzie to skwaszona mina w telefonie i "kiedy idziemy".

Oczywiacie nic złego nie widzi w swoim zachowaniu, psując mi każda atrakcje, "ją po prostu nie interesuje". Rozumiem tylko że ja nie demonstruję swojego znudzenia jej typowo przyziemnymi babskimi zainteresowaniami typu ciuchy, mejkapy, debilne programy i filmy, a wyglada na to że powinienem robić tak samo.

#zalesie #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Nie pasujecie do siebie zainteresowaniami (raczej nie ma ludzi co mają match 100% ale lepiej jak jest większy niż mniejszy), kulturą osobistą (okazywanie szacunku drugiej osobie przy nudnych rzeczach) także diagnoza jest jedna

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Jedyne wyjście w obecnej sytuacji to zacząć reagować na jej propozycje dokładnie tak samo jak ona na twoje. Po 10 minutach zacznij scrollować telefon, jak chce wyjść do jakiegoś bzdetu to powiedz żeby szła sama, a ty w tym czasie idź do muzeum wojskowego. Albo zrozumie problem i wtedy może w końcu zacząć ten problem adresować, albo zacznie się obrżać, eskalować i się rozstaniecie z powodu rozbieżnych zainteresowań (co
  • Odpowiedz
Gdyby nie s--s oraz presja społeczeństwa, rodziny to chłop nie miałby żadnej motywacji do szukania baby bo po co siedzieć z kimś kto nawet nie wykazuje minimum zainteresowania
  • Odpowiedz
Oczywiacie nic złego nie widzi w swoim zachowaniu, psując mi każda atrakcje, "ją po prostu nie interesuje". Rozumiem tylko że ja nie demonstruję swojego znudzenia jej typowo przyziemnymi babskimi zainteresowaniami typu ciuchy, mejkapy, debilne programy i filmy

@mirko_anonim Czemu sobie wziąłeś głupią dziewczynę?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @LatajacyJeczmien: odpowiedź jest prosta xD zobowiązania, dziecko, spłacamy mieszkanie, ona dobrze zarabia, ja też. S--s jest i to nawet spoko. Nie chcę układać sobie życia na nowo.

Poza podstawowymi rzeczami typu wyjscie do knajpy czy spacer nie spedzamy czasu razem. Często się mijamy ze względu na pracę. W weekendy zajmuję się swoimi gratami (mam różne hobby) albo odpalam gierki a ona TV.

Sama to proponowała abyśmy wspólnie robili więcej rzeczy. Problem jest taki że ja potrafię w jakimś minimalnym stopniu się zainteresować wszystkim, a ona jest totalnie ograniczona i nie interesuje
  • Odpowiedz
Oczywiście jakaś g---o komedia romantyczna

@mirko_anonim: po co te gadzie mózgi oglądają taki shit jak w ogóle nie są romantyczne a tylko egoistyczne, pragmatyczne i materialistyczne, bez żadnych uczuć oprócz instynktów..?.jakiś żart.
  • Odpowiedz