Wpis z mikrobloga

To uczucie kiedy scrollujesz wykop w przeglądarce na telefonie i nagle z d--y cofa Cię na początek strony, więc zamiast od nowa scrollowac to po prostu zamykasz stronę, bo zdajesz sobie sprawę, że w sumie to nie jest tego warte.

Jeszcze kilka razy i w ogóle oduczę się tu wchodzić. Dzięki administracjo!

@m__b @a__s #wykop #moderacjacontent
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mnie oprócz tego wszystkiego co wymieniliście regularnie (co kilka minut) blokuje przyciski „Pokaż całość” - ten żeby pokazać cały komentarz i „Pokaż komentarze”. Strasznie w---------e bo muszę wtedy odświeżać stronę co oczywiście powoduje wywalenie na sam początek i muszę od nowa scrollować.
  • Odpowiedz
@Fatlooser: mam to samo 100% - WYKOP 2.0 < WYKOP 1.0
a najgorsze jest to jak odpalam film który ktoś wkleił z youtube i nie wiem gdzie ten film się wyświetla bo scrooluje mi stronę - a jak próbuję film powiększyć to odtwarza go od 00:00 minut
  • Odpowiedz
  • 0
@Fatlooser Ja już straciłem nadzieję, że ten serwis będzie kiedykolwiek naprawiony. Po prostu czekam na jego powolną śmierć, a gdy już wreszcie umrze, będę musiał się przestawić na coś innego, nie wiem, może Reddit albo hejto, a może nic z podobnych. Po prostu cierpliwość mi się kończy. , resztą, po ilości plusów na mirko (mniej użytkowników) widzę, że nie tylko mi.
  • Odpowiedz
  • 0
@jakubt33 A można dodawać coś więcej oprócz wpisów na mirko? Czy nadal nie, bo napisanie wyświetlania reklam było ważniejsze dla autora? ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
w przegladarce chujnia, z kolei w apce jak w-----a zeby schowac ten shelf do wpisania komentarza, jprdl jak to trzeba niska przeciagac zeby sie schowalo, a jak latwo wysunac xD c--j w dupe uxowi co to tak wymyslil
  • Odpowiedz
U mnie to akurat działa tak, że przewijam w dół, nagle przeskakuje o parę komentarzy w dół. Chcę cofnąć kawałek do góry, widzę, że się box "Ad" doładował i jeb ląduję na początku. No k---a, Białek, jakbyś się nie starał, to nie zmusisz mnie do obejrzenia nachalnej, wdupionej co 2cm reklamy. Zmniejszę po prostu częstotliwość odwiedzin. Po raz kolejny.
  • Odpowiedz