Aktywne Wpisy
Linnior88 +17
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +114
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
Totalny upadek. Aż jej oczy świecą
#p0lka #rozowepaski #telewizja
Na cholere? ¯\(ツ)/¯
@djtartini1
@djtartini1: To ciekawe, bo jak studiowałam, to dwie dziewczyny z grupy pojechały na Erasmusa do Czech i wcale nie były "zakompleksionymi julkami", chyba piszesz o jakimś innym programie.
czemu mnie to nie dziwi
@choochoomotherfucker: oczywiście rzuciłem steoretypem- który jednak z czegoś się wziął i najpopularniejszy kierunek erasmusa w PL to Hiszpania- nie bez kozery w całej Europie się mówi na to orgazmus i krytykuje się za mało merytoryki. Nie znaczy to, że krytykuję każdą osobę, która
@Tajlosfit: Jeden semestr niewiele daje w takim kontekście- jeśli już to może być część działań. Na pewno nic nie daje w kontekście Hiszpanii, bo tam nie ma pracy i pieniędzy dla młodych Hiszpanów, a co dopiero kogoś z zewnątrz.
@Tajlosfit: Powodzenia i wszystkiego najlepszego( ͡° ͜ʖ ͡°)