Aktywne Wpisy
Sprawdźmy po tych wszystkich opadach ile realnie spadło deszczu we Wrocławiu i porównajmy to do tych wszystkich apokaliptycznych prognoz. Moim zdaniem jest jak zwykle czyli gra na emocjach dobrze się sprzedaje. Zobaczmy za kilka dni jak to ma się do rzeczywistych pomiarów.
#wroclaw
#wroclaw

lepaq +170
źródło: 1000023604
Pobierz

źródło: Sergio di Iorio
PobierzObraz nazywa się "Eldery Duke". Osobiście mam skojarzenia jakiegoś miksu "Koraliny" z "Little Nightmares" :)
źródło: p0217sds
PobierzFun fact - Dr Who to najmniej mi znane uniwersum, zawsze mnie coś od niego odrzucało. Zapytam wprost - warto ruszyć?
@Mortadelajestkluczem: TAK. Wydaje się bez sensu, ale jak zaczniesz - wsysa jak bagno. Jest pokręcony jak flaki.
Jest też współczesny, i tutaj efekty specjalne są na znacznie wyższym poziomie, ale scenariusz, dialogi, etc, często kuleją , szczególnie teraz.
Ale nie oznacza to że są tylko złe odcinki. Właściwie jest całkiem sporo dobrych odcinków.
Osobiście jednak uwielbiam klasycznego doctora, scenariusze są naprawdę na wysokim poziomie, szczególnie w okresie gdy doktorem był Tom Baker. Ale nie oznacza to że w innych okresach