Wpis z mikrobloga

@demandlogger: Gulczas, a jak myślisz? Czy podawanie syropu doustnego, który nie jest sterylny, ze związkami barwiącymi, które powinny najpierw przejść przez żołądek, dożylnie jest bezpieczne?
Przegotowanie nie niszczy bakterii tak samo jak nie niszczy np samego metadonu. Plus w składzie syropu jest jeszcze glicerol, który po podaniu i v zmniejsza ciśnienie śródczaszkowe i wewnatrzgałkowe co da addycje do metadonu, który również je zmniejsza. Ogólnie to może się skończyć różnie, od
  • Odpowiedz
@demandlogger: różnica jest taka, że kwas cytrynowy normalnie występuje w naszym organizmie np w cyklu Krebsa i jego obecność w krwiobiegu jest dla człowieka naturalna, czego nie można powiedzieć o jakimś k---a niebieskim barwniku, który ma ulegać strawieniu xddddd
Z taką wiedzą nie pchaj się w iv bo będziesz miał "piękny pogrzeb".
  • Odpowiedz
@demandlogger: Sprawdź jaki to metadon 0,1 czy 0,5 czy może 2,5 levometadonu.
Ogólnie tylko 0,1 jest niebezpieczna i można wyżądzić sobie szkody. 0,5 jest najlepsze na iv. Chciałbym jeszcze nadmienić że nie mamy w Polsce niebieskiego medadonu. 0,01 słodki jest biały, 2,5 pomarańczowy lekko a 0,5 gorzki biały.

@Glikol_PropylenowyOgólnie mirku modrzę piszesz. Jesteś po jakiejś szkole farfaceutycznej co do moich ostatnich problemów z bólami głowy i zębów. Jest
  • Odpowiedz
@snippy_: Nie wiem, miras to za mało informacji, tak naprawdę to może być wszystko, a ja nie jestem wróżbita Maciejem, żeby Ci dawać konkretne rady nie znając Twoich problemów zdrowotnych. Jeśli masz to często i od dłuższego czasu, to powinieneś wykonać sobie tomografię komputerowa. Jeśli Cię nie stać prywatnie, to idź na sor, zgłoś bóle głowy, zaniki pamięci i omdlenia a potem w trakcie oczekiwania zrób show i zemdlej w
  • Odpowiedz