Aktywne Wpisy
jakuba94 +155
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +80
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
- Bądź mną. Grafik pacujący zdalnie.
- Od rana w robocie.
- Głowa ciężka od przeglądania mirko.
- Żona w dziewiątym miesiącu ciązy siada na tapczanie naprzeciwko.
- Woła do Ciebie: "patrz jak mi się brzuch rusza".
- Patrzysz, nic się nie dzieję. Wracasz do "pracy".
- "O TERAZ, PATRZ".
- Dalej nic.
- "Teraz! znowu!".
- Patrzysz a z jej brzuchem dalej nic się nie dzieję.
- "Kochanie bo ty odwracasz wzrok jak zaczyna kopać. Popatrz przez chwilę."
- Zdajesz sobie sprawę że priorytety w Twoim życiu są źle poukładane.
- Zamykasz mirko, wyłączasz komputer.
- Siadasz koło żony i kładziesz rękę na jej brzuchu, czujesz kopanie swojego dziecka.
- bestfeelingever.pdf
- Cieszysz się swoim życiem, rodziną i tym że oderwałeś się od internetowych głupot.
- Jest git.
- Po 15 minutach włącz kompa i napisz anonim.
#zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A nie zwolnili cię za bumelkę w czasie pracy?
Komentarz usunięty przez autora
@kabotyno:
-bądź mirabelka z wykopu
-miej kija w dupie
-koniec
Nauczyłem się. Dlatego piszę.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
- strofuj ludzi którzy dają dobre rady choć trudne w odbiorze
- ludzie marnują życie na głupoty zamiast skupiać się na rodzinie i bliskich
-anonim o tym że kobieta z dzieckiem zostawiła Mirka i chce alimenty
Rujtan nie ma kija w dupie, luźny użytkownik wykopu jakich mało
Żartowniś i elokwentny narrator rzeczywistości
Strony ze zleceniami dla freelancerów. Jest ich mnóstwo. Ludzie wrzucają zlecenie co chcą, zgłaszasz się że chcesz to robić (a oprócz ciebie ze stu hindusów) i jak Cię wybierze to robisz. Na niektórych stronach trzeba mieć jakieś portfolio, na innych zleceniodawca od razu podaje ile chce zapłacić a na jeszcze innych podajesz swoją cenę i "kto da mniej" jest wybierany.
───