Aktywne Wpisy

jakuba94 +155
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Randy_the_Ram +80
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy

Gniot 143: Fylyp pojechał dla kotka kupić obroże (on mówi na to kołnierz) i smycze. Obroża mniejsza w barwach tęczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) z dzwonkiem, wieksza z zestawu że smyczą różowa. Na szyję za duża, to założyli jej smycz w połowie tłowia xD. Muminowa upiekła drożdżówki i bułki, pojechali tuk tukiem na spotkanie z widzami którzy się nie nagrywali (ale na końcu filmu wrzucił ich zdjęcie). Był też Roman który psznie jadł drożdżówkę Muminowej. Ugułem kotek nie nie mógł się wypróżnić na mieście i załatwił się w łazience. No i Fylyp się umył i idzie spać, dobra narazie.
#raportzpanstwasrodka
@Hexenbrenner: xDDDDD co to za ludzie do c---a pana
@Hexenbrenner: nie wierzyłem w to xd
źródło: obraz
PobierzI jeszcze obroza z dzwonkiem, kiedy kotom nie wolno takich zakladac, bo im sie p------i w glowie od tego dzwonienia. Co za j----e matoły, nie mam słów.
Duszom kota s---------y,znowu nie przeczytali instrukcji obsługi,debile normalnie debile.
źródło: memcat2
PobierzW sensie - nie p-----------m się, bo sam wniosek słuszny, ale to zwykli debile są i raczej