Klasyczni polscy faceci xD Najlepsze jest to, że myślą, że zasługują na lufy, a prawda jest taka, że nawet przeciętniara na nich patrzy nieprzychylnie i by ich nie chciała. Ale jak widać, lepiej żyć na wyparciu :)))
@ZamaskowanyTajemniczySzachista: Pewnie, że tak bo gusta są różne. Ale nie bierzecie pod uwagę też własnej atrakcyjności (bądź nie) i jeśli sami nie macie dobrej aparycji to trochę śmiesznie to wygląda, gdy krytykujecie kobiety, których uroda stoi na znacznie wyższym poziomie niż wasza. Kumasz? Jak jakaś dziewczyna nie jest w waszym guście to nie powiecie, że "ta pani nie jest w moim guście" albo "wolę inny typ urody" tylko zaraz są
@AlienFromWenus: Wiadomo. Specjalnie tak pieprzą, że niby naturalne i skromne lepsze, żeby podlizać się tym dziewczynom z "niższej ligi" i tym samym zwiększyć swoje szanse u jakiejkolwiek laski. Bo wiadomo, że taką przeciętną to połaskota, gdy chłop powie, że woli takie kobiety zamiast tych sztucznych i dzięki temu będzie się mógł wkupić w jej łaski xD Jak zwykle chodzi tylko o zamydlenie oczu i dobranie się do c!pska - oni
pewnie, że tak bo gusta są różne. Ale nie bierzecie pod uwagę też własnej atrakcyjności (bądź nie) i jeśli sami nie macie dobrej aparycji to trochę śmiesznie to wygląda, gdy krytykujecie kobiety, których uroda stoi na znacznie wyższym poziomie niż wasza. Kumasz?
no ale właśnie chodzi o to, że dla kogoś kobieta z taką aparycją jak opisałem może być szczerze brzydka.
@WyzwolonaPodrozniczka: no nie wiem , naturalny typ urody to po prostu dziewczyna która jest ładna bez makijażu i operacji plastycznych oraz filtrów XD , więc tak naprawdę to naturalna ładna , bardzo ładna czy piękna dziewczyna to wyśrubowane wymagania .
@solo_living_yolo: I ta "ładna dziewczyna bez makijażu", którą postrzegacie za przeciętną to oczywiście modelka w swetrze :))) Już pokazywaliście jak wyglądają "szare myszki" w waszych oczach xD Już się naprawdę nie kompromitujcie bo to jest festiwal żenady.
Specjalnie tak pieprzą, że niby naturalne i skromne lepsze, żeby podlizać się tym dziewczynom z "niższej ligi" i tym samym zwiększyć swoje szanse u jakiejkolwiek laski.
@WyzwolonaPodrozniczka: To prawda, a później robi wielką łaskę takiej dobrej dziewczynie, że z nią jest, a ogląda się ciągle za tymi zrobionymi, u których nie ma żadnych szans. Przykre i lepiej być samotna, niż z kimś dwulicowym.
@WyzwolonaPodrozniczka: nie , taka dziewczyna to jakby nie patrzeć wysoka liga , szare myszki nie istnieją XD , to taki żart szara myszka to tak naprawdę mina przeciwpiechotna która owinęła faceta wokół palca. XD
Kurde nie wiem jak pocieszyć Portugalczyków , zapomniałem że w ćwierć finale są karne w przypadku remisu , za bardzo lubię ryzyko , wykoszenie Niemiec i Francji w ćwierćfinale było cholernie kuszące. Portugalia przegrała o włos
Komentarz usunięty przez autora
Klasyczni polscy faceci xD Najlepsze jest to, że myślą, że zasługują na lufy, a prawda jest taka, że nawet przeciętniara na nich patrzy nieprzychylnie i by ich nie chciała. Ale jak widać, lepiej żyć na wyparciu :)))
no ale właśnie chodzi o to, że dla kogoś kobieta z taką aparycją jak opisałem może być szczerze brzydka.
Tak jak ktoś powie, że Tesla Truck jak na
źródło: Cybertruck-fremont-cropped
PobierzPo ex, znajomych, facetach swoich koleżanek, wiadomościach z UWAGA TVN, artykułach w necie...
@WyzwolonaPodrozniczka: To prawda, a później robi wielką łaskę takiej dobrej dziewczynie, że z nią jest, a ogląda się ciągle za tymi zrobionymi, u których nie ma żadnych szans. Przykre i lepiej być samotna, niż z kimś dwulicowym.
Kurde nie wiem jak pocieszyć Portugalczyków , zapomniałem że w ćwierć finale są karne w przypadku remisu , za bardzo lubię ryzyko , wykoszenie Niemiec i Francji w ćwierćfinale było cholernie kuszące. Portugalia przegrała o włos