Wpis z mikrobloga

@ZamaskowanyTajemniczySzachista: Pewnie, że tak bo gusta są różne. Ale nie bierzecie pod uwagę też własnej atrakcyjności (bądź nie) i jeśli sami nie macie dobrej aparycji to trochę śmiesznie to wygląda, gdy krytykujecie kobiety, których uroda stoi na znacznie wyższym poziomie niż wasza. Kumasz? Jak jakaś dziewczyna nie jest w waszym guście to nie powiecie, że "ta pani nie jest w moim guście" albo "wolę inny typ urody" tylko zaraz są
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Wiadomo. Specjalnie tak pieprzą, że niby naturalne i skromne lepsze, żeby podlizać się tym dziewczynom z "niższej ligi" i tym samym zwiększyć swoje szanse u jakiejkolwiek laski. Bo wiadomo, że taką przeciętną to połaskota, gdy chłop powie, że woli takie kobiety zamiast tych sztucznych i dzięki temu będzie się mógł wkupić w jej łaski xD Jak zwykle chodzi tylko o zamydlenie oczu i dobranie się do c!pska - oni
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka:

pewnie, że tak bo gusta są różne. Ale nie bierzecie pod uwagę też własnej atrakcyjności (bądź nie) i jeśli sami nie macie dobrej aparycji to trochę śmiesznie to wygląda, gdy krytykujecie kobiety, których uroda stoi na znacznie wyższym poziomie niż wasza. Kumasz?

no ale właśnie chodzi o to, że dla kogoś kobieta z taką aparycją jak opisałem może być szczerze brzydka.

Tak jak ktoś powie, że Tesla Truck jak na
Z.....a - @WyzwolonaPodrozniczka:
 pewnie, że tak bo gusta są różne. Ale nie bierzeci...

źródło: Cybertruck-fremont-cropped

Pobierz
  • Odpowiedz
Specjalnie tak pieprzą, że niby naturalne i skromne lepsze, żeby podlizać się tym dziewczynom z "niższej ligi" i tym samym zwiększyć swoje szanse u jakiejkolwiek laski.

@WyzwolonaPodrozniczka: To prawda, a później robi wielką łaskę takiej dobrej dziewczynie, że z nią jest, a ogląda się ciągle za tymi zrobionymi, u których nie ma żadnych szans. Przykre i lepiej być samotna, niż z kimś dwulicowym.
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: nie , taka dziewczyna to jakby nie patrzeć wysoka liga , szare myszki nie istnieją XD , to taki żart szara myszka to tak naprawdę mina przeciwpiechotna która owinęła faceta wokół palca. XD

Kurde nie wiem jak pocieszyć Portugalczyków , zapomniałem że w ćwierć finale są karne w przypadku remisu , za bardzo lubię ryzyko , wykoszenie Niemiec i Francji w ćwierćfinale było cholernie kuszące. Portugalia przegrała o włos
  • Odpowiedz