Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +165
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
PiotrFr +81
*KSIĄDZ TORTUROWANY PRZEZ TUSKA
*TUSK ROZPRUWA KASĘ Z AKTAMI
*TUSK ZWIJA POLSKIE WOJSKO!
Codziennie coś...Sakiewicz będzie musiał jakieś mobilne grupy protestujące stworzyć bo tyle tego się nazbierało że emerytów w Polsce zabraknie żeby wszystkie instytucje w kraju zacząć okupować.
W tym śmietniku nikt nawet nie zadaje sobie pytań czy te oskarżenia są słuszne czy nie tylko walą cały dzień przekaz jak w sekcie TEN ZŁY A TEN DOBRY i tak cały dzień
Wczoraj w kółko powtarzali że tylko oni pokazują jakiego to bezprawia dopusczają się "bodnarowcy" zabierając akta z KRS i że tylko oni są niezależni bezpartyjni i jak im zależy na pokazaniu prawdy
A sam widziałem informacje o tym co się stało w KRS w TVN w TVP i w Polsacie tyle że tam pokazali co mają do powiedzenia dwie strony w odróżnieniu od republiki która robi emerytom sieczkę z mózgu. #polityka #bekazpisu #sejm #tvrepublika
@matt-pitt: dokładnie tak, wystarczy popatrzeć jak wyglądały demonstracje KOD na początku po przejęciu władzy przez PiS i ile trwały, a potem sobie zinterpolowac na obecną sytuację.