Chcialem postawić Camaro obok, ale somsiad podniósł stawkę i kupił R8. Teraz żeby to przebić musiał bym kupić chyba Lambo. Co prawda nie lubię vagów ale i tak bigos na uspokojenie jest gotowany 24/7 ( ͡°͜ʖ͡°)
@Atreyu: Ja bym już uprzedził somsiada i zapobiegawczo kupił Mclarena, jak znam życie to pewnie już ma zamówione ferrari na 2025. Zaskoczysz go i wtedy on musi przebijać o oczko wyżej, które jest już bardzo wysoko ( ͡°͜ʖ͡°).
@MateMizu I wtedy sąsiad na McLarena odpowiada Pagani, a @Atreyu bierze Koenigsegga, sąsiad Bugatti (lub odwrotnie) i tak to się toczy ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Atreyu: co prawda nie jestem fanem R8 i zdecydowanie bardziej podoba mi się RS7. Ale trzeba przyznać że przód auta jest bardzo estetyczny. Tylko ten tył wygląda jak bieda lambo
Kupujesz za ułamek ceny tego Lambo, czy R8 jakąś Hayabusę, Blackbirda, ZX14R, czy Agustę i mówisz sąsiadowi "ładne auto panie sąsiedzie, ale wie pan, wolę coś szybszego na co dzień". I problem z głowy ( ͡°͜ʖ͡°)
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
https://wykop.pl/wpis/76385441/sasiad-ma-takiego-challengera-nie-nadazam-gotowac-
Chcialem postawić Camaro obok, ale somsiad podniósł stawkę i kupił R8. Teraz żeby to przebić musiał bym kupić chyba Lambo. Co prawda nie lubię vagów ale i tak bigos na uspokojenie jest gotowany 24/7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #carboners #motoryzacja
#krakow #carboners #carspotting #samochody #motoryzacja
źródło: 1000029410
Pobierz@Atreyu:
Kupujesz za ułamek ceny tego Lambo, czy R8 jakąś Hayabusę, Blackbirda, ZX14R, czy Agustę i mówisz sąsiadowi "ładne auto panie sąsiedzie, ale wie pan, wolę coś szybszego na co dzień". I problem z głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)