Aktywne Wpisy
Koksixk +92
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
tomasz-jarmoc +85
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
Kompleks polskości u p0lek jest mocny. A wystarczy przejść się ulicami Paryża, by szybko zatęsknić za naszym krajem.
Jak już Amerykanin zwraca uwagę p0lcę na jej rozwiązłość i to w jej własnym kraju nagrywając przy tym, to wiedz, że jest źle.
Jak to pewna p0lka tinderówka pisała "I am from Poland (I know, i am sorry I am not perfect)"
#p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki
@PEKLONIKON:
To zapytaj Polkę a nie p0lke to i odpowiedź będzie inna. Tak jak pytasz Amerykankę a nie h4merykanke.
@PEKLONIKON: jakis filmik wyszedl gdzie amrykanin p0lce mowi ze za duzo daje d--y?
@Everec: obaj srają
@Everec: Czytaj Scam center. Pozwolenie na pobyt w Polsce jest? xd
@PEKLONIKON: Generalnie między innymi właśnie od tego wzięło się określenie ''biała suka'' w Stanach Zjednoczonych bo białe kobiety (lub takie które uznają za białe czyli czasami też się jakaś latynoska na przykład trafi, arabka) dawały kosza czarnoskórym, pajetom i
@PEKLONIKON: To jest akurat prawda, że kobiety w Polsce bardzo często mają jakiś taki bardzo dziwny wręcz kompleks z powodu tego z jakiego kraju są próbując go bardzo często zamaskować w różne rozmaite sposoby. Co ciekawe Polki na przykład w USA na każdym kroku podkreślają, że są z Polski, ale one może po prostu nie są przesiąknięte pewnymi rzeczami i nie umawiają się raczej