Aktywne Wpisy

Zopyross +32
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
źródło: dzci
Pobierz
heksengerg +77
źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz

Kurierka z tej samej firmy - podobna sytuacja - ona kamienna twarz. xD
W żabce kasjerka jak widziałem kątem oka, że się spojrzała kiedy wykładałem towar na kasę, to s---------a wzrokiem wywracając oczami.
W Niemczech z taką sytuacją się nie spotkałem. #p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #polska
@jakismadrynickpolacinsku: Może dla tego, że ona takich ma zapewne kilku dziennie i większość z nich jeszcze gapi jej się na dupę prawdopodobnie. Jakoś ja nigdy problemów nie mam i nie miałem z kasjerkami w żabce.
Dodam, że jestem obiektywnie takim 9/10 więc to nie kwestia kartoflanej mordy.
@jakismadrynickpolacinsku:
źródło: 0d188668-3045-495b-89a0-b841b2f2508e_text
Pobierz