Aktywne Wpisy

Wujek_McKwacz +62
#gielda NIE JEST TO MOJ WPIS. Znalazłem na grupie na FB, może też komuś rzuciło się w oczy. Bardziej zależy mi na dyskusji, jak zabezpieczyć się przed tego typu sytuacjami.
A o to on:
Witam szanownych inwestorów. Piszę tego posta dla wszystkich, którzy korzystają z platformy XTB. To będzie przestroga i trochę rantu. Pragnę zwrócić waszą uwagę na potencjalne rzeczy, które możecie zrobić aby lepiej chronić swoje fundusze i nie popełnić moich
A o to on:
Witam szanownych inwestorów. Piszę tego posta dla wszystkich, którzy korzystają z platformy XTB. To będzie przestroga i trochę rantu. Pragnę zwrócić waszą uwagę na potencjalne rzeczy, które możecie zrobić aby lepiej chronić swoje fundusze i nie popełnić moich

@Chicoxxx66: ale pracowałeś w pełnym wymiarze czasu za kwotę poniżej minimalnej?
@tellet: Czekaj, to ty jeszcze wierzysz w to, że musisz tylko cięzko pracować i się dużo uczyć, to wtedy będziesz milionerem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Dziękuję za posłużenie przykładem opisywanego przeze mnie typu robaka-niewolnika xD
@wstanczyk: Nieee, ja sobie odpuściłem, walę browary od rana do wieczora i siedzę na zasiłku, żeby takie robaki-niewolniki mnie utrzymywały. Przecież podstawa to żyć i żryć, najlepiej na cudzym, samemu nic nie wnosząc oprócz produkowanego moczu i gnoju. Nic więcej nie warto,
Lepiej robić u szwaba, zyda, zabojada czy innego bagiennego niemca, bo przynajmniej zapłacą xD
Komentarz usunięty przez moderatora