Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Drizx mówisz o tych co się darli żeby zamknął mordę czy o tazzym? Też bym się w-----ł gdyby ktoś mi kazał chamsko mordę zamknąć w centrum miasta. Jedno i drugie zachowanie nie było poprawne ale no co takie mamy czasy
  • Odpowiedz
  • 6
@GibolXD e tam zaczepił Patusow bo nikt normalny nie gada czy ktoś jest u siebie xD zresztą kto cywilizowany gada do kogoś zamknij jape bo ktoś zrobił łełele xD
latwo go odpalić na konfie i git
  • Odpowiedz
  • 0
@sablewski69: xD wnioskujesz to po tym ze wiem ze rózne rzeczy sie dzieja w towarzystwie, moze sie k---a smiali czy zartowali i mam się pruć do takich ludzi? jebnij ty się gostek w cymbał xD
  • Odpowiedz
@GibolXD: ale jakas waska masz wyobraznie ze drąc jape pod oknem o 3 w nocy mozna kogos obudzic co ma np jutrowazne spotkanie/ egzamin/ małe dziecko. ale ty w ramach rozrywki rozgrzeszasz jakiegos tumana ktory w koncu trafi na ludzi ktorzy mu kose sprzedadza i tyle bedzie z twojego madrzenia sie
  • Odpowiedz
  • 0
@sablewski69: k---a jak masz takie problemy to nie mieszkaj w miescie, zaloze sie ze ty nigdy po paru piwkach ze znajomymi glosniej nie gadaliscie czy nie wyglupialiscie sie w nocy na miescie. Dało się to załatwić polubownie jak ludzie i dalej podtrzymuje to ze obie strony o------y.
  • Odpowiedz
@GibolXD: no wyobraz sobie ze nie dre japy np. po to by nei rpzywołac radiowozu. I tak robilismy gruz po pijaku, ale zawsze po cihcu zeby nikt sie nei #!$%@?- ale u was w Karlinie to mozna drzec jape bo radiowoz z poznania by musial az przyjechac.

ps. jak nei umeisz utkac pi3dy to moze nei pchaj sie do rogatek miasta i zostan na polu ze zwierzetami
  • Odpowiedz