Aktywne Wpisy
askey +132
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
EditorTM +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: Zrzut ekranu 2024-07-02 200939
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-07-02 200631
PobierzI tak monitor musi być stary skoro nie ma vesa więc nikt nie będzie płakał jak p--------e
https://www.amazon.pl/VIVO-mocowanie-zdejmowana-monitora-telewizora/dp/B01BTAAUV8
@darek-jg:
@EjniaKK:
czasem mozna sie zdziwic.. kupujesz pile akumulatorowa na promce za 3 stowki, a chcesz dokupic do niej szyny, zeby ciac prosto... za szyny wychodzi 7 stow :D A to tylko kawalek prostego aluminium o dlugosci 2-3 metrow :D
Akcesoria czesto sa drozsze, niz same urzadzenia :D
@irf540n:
przy upalach jakie dopiero co byly, to taki adapter z PLA moze nie przezyc nawet transportu :D
Static strength was the highest for PLA but it behaved way more brittle than PETG for example. Layer adhesion was around 50% below the reference strength for PLA and PETG only ASA was quite a bit weaker in that regard, though printing with an enclosure or maybe less fan might
źródło: hooks_all
Pobierz@Podstarzaly_Mandalorianin: no to właśnie takie dokładnie były wyniki, pla wytrzymuje najwięcej statycznej siły, ale jest łamliwe przy szarpnieciach i uderzeniach.
Bardziej mi chodziło o to m, że petg tu powinien stykać z palcem w nosie i nie wiem z jakiego powodu uważasz, że tu trzeba kombinować z ustawieniami?
https://botland.com.pl/blog/petg-co-to-jest-wlasciwosci-i-szkodliwosc/
Z zastrzeżeniem, że nie jestem żadnym usługodawcą, wg moich luźnych wyliczeń to nic na tym nie zarabiam i żebyś potem nie miał pretensji, jak się okaże że coś nie pasuje. Bo z gotowymi