Aktywne Wpisy
Blondynka34 +265
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi. Dzwon na policję. Operator powinien zdemontować hedera i ciągnąć za kombajnem, o czym doskonale wie, ale ma w dupie
Zgłaszajmy ich zanim kolejny raz będą blokowac drogi, bo nie moga czegoś sprzedać
#polskiedrogi #kierowcy #motoryzacja #polska #zniwa
Im sie zwyczajnie nie chce pomyśleć żeby coś sprzedać, wolą kwiczeć zamiast wziąć sprawy w swoje ręce
Prawo i zasady sa właśnie po to żeby dyscyplinować chamów którzy nie chcą sie do tych ogólnie przyjętych zasad społecznych stosować.
To nie moja wina ze cham się nie stosuje do zasad. Większość sie do nich stosuje, wiec cham też powinien.
Tak ja jestesm od tego zeby takim chamom jak ty pokazac miejsce w szeregu.
Nie, nie jestes wyjątkowy, nie stare rolasy nie ratuja swiata tym, że grzebią w ziemi. Robota jak każda i obowiązki masz spełniać, albo tym złomem na droge nie wyjeżdżaj - jeździj se tam po polu w kółko.
@gdzie_mi_tu: Przecież jeżdżenie z hederem stwarza realne zagrożenie życia na drogach. Nie jeden wypadek śmiertelny był przez to, że jakiś leń idiota bez mózgu nie chciał odczepiać headera.
Jak ktoś dzwoni na policję, bo widzi jak #!$%@? sąsiad katuje żonę, to też jest kapuś? A jak widzę #!$%@? kolesia co wsiada za kółko i dzwonię na policję to też jestem kapuś? A może
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@wodzik: W trakcie żniw to można trafić kumulację. Jazda z hederem pod wpływem alkoholu xD Te alkusy się nic nie boją.