Aktywne Wpisy

Selina_ +1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Uuroboros +1
Popsuła mi się kosiarka spalinowa, za naprawę gęgają 850zł, druga jest w dziwnym stanie że się co jakiś czas psuje i dlatego myślałem żeby kupić inną kosiarkę. Już dawno myślałem o tym żeby kupić elektryczną.
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,

Kurde miałem dziwną sytuacje i nie wiem co o niej myśleć.
Kolega z pracy co dojeżdża rowerem mieszka na tym samym osiedlu. Tydzień temu kończyliśmy razem pracę i spotkaliśmy się w garażu podziemnym i coś tam se gadaliśmy, na odchodne rzucił że ścigamy się kto pierwszy dojedzie do mieszkania, lekko się zaśmiałem z żartu i wsiadłem do autka i pojechałem do domu, po drodze zaliczając piekarnię i warzywniak. Wkońcu dojechałem do mieszkania, zaniosłem zakupsy, wracam i podjeżdżam pod garaż. Naglę słyszę jakieś piski, które stają się coraz głośniejsze, opuszczam szybę żeby zorientować się co się dzieje bo ewidentnie ktoś krzyczał - no i słyszę krzyśka który mordę drze "liczy się kto pierwszy zaparkuje, liczy się kto pierwszy zaparkuje" no i zapierdziela do klatki, próbował sobie skrócić przejeżdżając przez krawężnik, jednak był on wyjątkowo wysoki i się wypierdzielił w kałuże. Przez chwilę myślałem że coś mu się stało, jednak wstał szybko, złapał rower na ramie i leci do klatki, zaczepiając przerzutką o tynk zostawiając dość sporą dziurę.
Teraz codzień przechwala się tym, a nawet przychodzi w spodniach, których może odpiąć dolną część tak żeby pokazywać jak bardzo wyrobione ma łydki. Jednk najgorsze okazało się że to "zwycięstwo" tak bardzo go podpaliło, że codziennie w porannej drodze chwali się nowymi rekordami czasu dojazdu - i nie ma w tym nic złego oprócz tego że zaczął strasznie śmierdzieć potem przez cały dzień......
Nie wiem co o tym myśleć bo dla mnie to wszystko jest zbyt absurdalne,,,,,,
#rower #pomocy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: a przedtem nie śmierdział? hehehehehe( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuraku: u mnie w robocie też jest taki jeden Paweł co dojeżdża kolarką 6km w jedną stronę i też j---e od niego potem ¯\(ツ)/¯
Trochę nie potrzebne to opisy wojny jakiej typ prowadzi na linii rowerki-samochody, bo w sumie jak ma zrytą banie to jego problem i niech się męczy albo szuka pomocy - duży jest ¯\(ツ)/¯ ale rozumiem że to forma rantu na typa.
Ale ogólnie rozumiem problem, bo miałem 2 podobne w robocie. Za pierwszym razem, próbowaliśmy typowi dać do zrozumienia w czym jest problem, ale to nic nie dało, jeszcze
Nie wiem, to tez jest forma mojego "rantu", dlatego tak obszernie to opisałem.
wydaje mi się że wszystko układa się w logiczną całość - nie wiem skąd te złośliwości
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
Koło 20. Poprosu jeżdże codziennie i wiem jak omijać skrzyżowania ze światłami
─────────────────────
Taki jesteś umięśniony? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
Problem jest śmierdzenia 8 godzin w biurze - nie sądziłem że będe musiał to wyjaśnić, lol.
─────────────────────