Aktywne Wpisy

MajaEris +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W sumie
no stary zdecydowanie zawdzięczam jej bardzo dużo, również działa to w drugą stronę bo i ona zawdzięcza na pewno dosyć sporo mi ale nie o tym,
Miesiąc temu ponad byłem u niej w mieście spotkać się z nią, nie spotkała się ze mną pisząc oczywiście jedną z wielu wiadomości że raczej nie mamy o czym gadać i że już nigdy nie popełni tego błędu aby się
Na tym etapie po prostu musisz odpuścić, bo nic z tego nie będzie na siłę. Serio, nie ma co wymuszać kontaktu. Daj sobie odpocząć od tematu i za jakiś czas napisz jej w miarę zwięzła wiadomość o tym, że dajesz sobie spokój (zostaw otwartą furtkę na przyjaźń, albo nie, to twoja sprawa, musisz sam zdecydować jak się
Kolega tak był kiwany trzy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz