Aktywne Wpisy

123_ +202
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

źródło: obraz_2024-07-01_112307544
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: Dlaczego wątpisz? Przecież Anetki i Mariusze dostana wizję podniesienia zdolnosci kredytowej i w końcu kupienia sobie kurnika
@Zgrywajac_twardziela: jeżeli plucie wyborcom w twarz to dobre rządzenie. ze sztandarowych projektów to jednak nie ma zmniejszenia podatków, nie ma związków partnerskich, nie ma zmian przy aborcji, nie ma dopłat do wynajmu, nie ma programu dopłat do kupna mieszkań, nie zniesiono zakazu handlu w niedzielę itd
https://wiadomosci.wp.pl/koalicja-obywatelska-6304755920136321c
z tego co wp ich podsumowała to o większości zapomniano
@Zgrywajac_twardziela: na wykopie. Jak jest w rzeczywistości nie wiem
@Zgrywajac_twardziela: jakie jeśli? Obejrzyj wystąpienie Tuska, poczytaj co mówią politycy KO. Atom i CPK łapią opóźnienie, bo za tej kadencji nie chcą znaleść finansowania w budżecie.
A czy poparcie spadnie? PiS za pierwszej nie zrobił nic, wygrywa wybory.
Wydaje mi się, że czytałem jakiś artykuł na ten temat i wychodziło że większość ocenia negatywnie ten program obecnie, ale nie bardzo mam czas teraz tego szukać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A prezydenckie veto?
@Zgrywajac_twardziela: PiS twierdzi, że atom i CPK gotowe do robienia rzeczy 2024 i jadą po Tusku, że nie chcę realizować.
Budżet na 2024 Morawieckiego z 2 miesięcznego rządu. Brak wpisania finansowania dla CPK, atomu, portu, Izery. PiS realizuje obietnice XD
Toć PiS nawet nie skończył projektu protu w Elblągu. Przekopali