Aktywne Wpisy
kastrator2 +9
źródło: screenshot
Pobierz
wscieklykabanos +210
#krakow januszex... tzn. Elektrolux w Krakowie zwalnia.
Jednak są też dobre informacje. Pracownicy mogą dostać parę złotych więcej za wyszkolenie swojego hinduskiego następcy 😂
Jednak są też dobre informacje. Pracownicy mogą dostać parę złotych więcej za wyszkolenie swojego hinduskiego następcy 😂
źródło: HCJHWblWkAAACCj
Pobierz

A powód zawsze się znajdzie. Ci co gnębią też nie są pewni siebie ale ten brak pewności siebie poszedł im w stronę agresji a nie nieśmiałości.
Aby pozbyć się konsekwencji takiego gnębienia potrzeba lat różnych terapii i ciężkiej pracy nad sobą.
Trzymaj się bro.
Nieraz byłem tego świadkiem, bo mój kolega ze studiów był niski, ale miał atrakcyjną twarz i zawsze jakaś się kobieta nim interesowała, z pracą po studiach też nie miał problemów, a ja szukałem dwa lata między innymi przez brak urudy.
@Mezomorfix: ale brednie. Atakowanie innych to właśnie skutek (zawyżonej) pewności siebie u atakującego.
wręcz to jest "normalizowane", bo przecież w każdej klasie się kogoś gnębi mniej lub bardziej
a to zostaje w człowieku na całe życie, można jakoś cope'ować, ale śladu po tym się już nie pozbędziesz do śmierci
Moja pewność siebie przez cały okres była na tym samym pozniomie