Wpis z mikrobloga

@kogutpiejeiglupieje: bo to są średniaki dla których się liczy płeć przeciwna i imprezy i później kończą w więzieniu albo na budowie bo Julki lubią baddboy nie rozwijają się we wszystkich dziedzinach tylko dla Julek i kolegów nawet nie wiedzą kim są tylko idą za stadem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pośmiewiskiem stajesz się gdy brakuje ci pewności siebie, masz niskie poczucie wartości i nie umiesz się obronić.
A powód zawsze się znajdzie. Ci co gnębią też nie są pewni siebie ale ten brak pewności siebie poszedł im w stronę agresji a nie nieśmiałości.
Aby pozbyć się konsekwencji takiego gnębienia potrzeba lat różnych terapii i ciężkiej pracy nad sobą.
Trzymaj się bro.
  • Odpowiedz
@xBadBoyx Przystojny niski, których jest mniej niż wysokich, bo to bardzo rzadkie, z pewnością będzie miał dużo większe powodzenie niż wysoki brzydal.
Nieraz byłem tego świadkiem, bo mój kolega ze studiów był niski, ale miał atrakcyjną twarz i zawsze jakaś się kobieta nim interesowała, z pracą po studiach też nie miał problemów, a ja szukałem dwa lata między innymi przez brak urudy.
  • Odpowiedz
Ci co gnębią też nie są pewni siebie ale ten brak pewności siebie poszedł im w stronę agresji

@Mezomorfix: ale brednie. Atakowanie innych to właśnie skutek (zawyżonej) pewności siebie u atakującego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zastanawia mnie czemu w szkołach nie ma jakiś miejsc wsparcia dla osób gnębionych

wręcz to jest "normalizowane", bo przecież w każdej klasie się kogoś gnębi mniej lub bardziej

a to zostaje w człowieku na całe życie, można jakoś cope'ować, ale śladu po tym się już nie pozbędziesz do śmierci
  • Odpowiedz
@ThiefSuper: w podstawówce początkiem gimnazjum byłem gnębiony, po zmianie szkoły byłem tym co gnębi bo trafiłem akurat na taką grupkę gnębicieli gdzie mnie lubili.
Moja pewność siebie przez cały okres była na tym samym pozniomie
  • Odpowiedz