Aktywne Wpisy

#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.

źródło: 1000044173
Pobierz
annlupin +14
wstałam sobie i z piesami trzeba iść nie chce mi sie ale one chcom a co uwas
Ich chyba do reszty pogrzało żeby uzależniać 800plus od zarobków...przecież to nie jest zapomoga rodzinna dla najbiedniejszych tylko ułatwienie dla posiadających dzieci i jakaś nawet minimalna zachęta do posiadania dzieci, że coś się zwróci z tych podatkow..Jak można odebrać to tym co to sponsorują z podatków i zostawić dla tych nie pracującym lub bez ambicji pracującym w najgorszej robocie za najmniejszą kasę??Jak można na takich ludzi głosować? Rozumiem zmniejszenie rozdawnictwa, oszczędności no ale jak zabieramy to zabierzmy wszystkim a nie tym co na to pracują...Nie chodzi mi o to że ja to chcę bo wolałbym żeby nie płacili nikomu, ani nie mowie ze jak powiedzą ze dadza kase to ktoś sie zdecyduje na dziecko, ale o kurde jakikolwiek szacunek dla tych co sponsorują cały ten mechanizm, a socjaliści i lewica to ludzi traktują jak widać jak frajerów wychwalając nierobów i patologię.
źródło: 1000104280
PobierzZabieranie dzisiaj
@Qullion: "Proponowane rozwiązanie ma zmniejszyć obciążenia finansowe rodzin związane z wychowywaniem dzieci, a tym samym zachęcać do podejmowania decyzji o posiadaniu większej liczby dzieci"
Głównie miało to zachęcić biedotę i emerytów do głosowania na pis.
@Qullion: w tej wersji się z tym zgodzę