Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +74
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
#nieruchomosci
@tataBrajanka: No widzisz, a mogło być win-win-win (dla agenta) ( ͡° ᴥ ͡°)
Podpisał umowę ze sprzedającym? Podpisał, to sprzedający mu zapłaci prowizję.
Ludzie swoją uległością sami nauczyli pośredników tej patologii.
Wiecej szacunku mam do obszczanej menelicy dającej pod mostem za łyk harnasia niż do pośredników nieruchomości, oby kiedyś upadli i znaleźli normalną pracę, pieprzone darmozjady.
Usluga posrednictwa jest usluga premium - usluga dodatkowa dla chetnych.
Czyli dla tych ktorzy nie maja czasu, ochoty, pieniedzy, ani wiedzy aby samemu cos kupic lub sprzedac.
Dzialam jako posrednik o ponad 3 lat, nigdy w zyciu nie robilem zimnych telefonow, kazdy klient ktorego obsluzylem sam do mnie przyszedl - znalazl mnie w internecie, na wykopie, z
Ode mnie z bylej klasy szkolnej jest typ, kiedys cpun, teraz wstawia zdjecia na fb w garniturze i nbiy mieszkania sprzedaje xD
@nomysza6666: w swietle prawa nie. Ustawa jasno definiuje usluge posrednictwa jak usluge starannego dzialania. Czyli posrednik dostaje wynagrodzenie za dazenie do sprzedazy i kojarzenie stron transakcji.
Jesli strony nie zostaly skojarzone przez posrednika, to nie doszlo do wykonania uslugi.
Inna sprawa, gdy agent promuje wszedzie mieszkanie, nie
- Pytam o numer działki (agneci często nie podają numeru działki xD) oraz drogę przy jakiej się znajduje, klasę gleby, wstępnie sprawdzam na geoportalu jak idą przyłącza, czy jest dojazd itd.
- Dzownię do urzędu do działu architektury, pytam się o działkę, mówię że chcę kupić, jaki jest plan zagospodarowania (o ile jest) czy są wydane warunki zabudowy. Następnie dzwonię do działu inwestycji czy nie