Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1675
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +137
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nawet „głupiej” zabawy dzieci. To coś jak faceci myślący tylko o ruchaniu. Kwestii dysproporcji siły nie poruszam
1. Albo trwale uszkodzisz przeciwnika i będziesz za to odpowiadać
2. Ktoś uszkodzi trwale Ciebie lub zabije w imię jakiejś c---a wartej sprzeczki.
A wmawianie kobietom że zamiast uciekać mają się bronić sprawi tylko że będą łatwiejszym celem. Gaz paralizator i jazda z k-----i a nie jakieś kutarate/hudo xD
@MajorKusiol: No tak generalnie kobiety są słabsze fizycznie od facetów- budowa mięśni poprzecznie prążkowanych, kośćca itd. stąd teksty, że transy i kobiety mogą występować razem w sportach walki są szkodliwe,a magdalena środa plecie bzdury, że to społeczeństwo wmówiło kobietom, że są fizycznie słabsze. Podobnie jak w tych komentarzach kobiet jest to społecznie szkodliwe, bo buduje narrację, że faktycznie tak może
Komentarz usunięty przez autora
poczytajcie jak komentują niemki, francuzi itd
Komentarz usunięty przez moderatora