Aktywne Wpisy
marta-mac +23
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
wizytaKomornika +235
Współczuję, u mnie też nie było za pięknie, nie raz tata na zeszyt brał jedzenie, bo nie starczało do końca miesiąca. Czasem boli, ale nie mam co się porównywać z bogatszymi znajomymi, jestem dorosła, osiągnęłam dużo w moim
@1001001: wydaje mi sie ze poprostu chce zeby lepiej zjadla, a nie ze to nie dla mnie. Mamy jedzenia wystarczająco, z resztą zdarza się też czasem coś wyrzucić, jak wszędzie pewnie.
@MaddieBaddie troche przekolorowane jest to co piszesz, nie musiałem prosić się o okruszek, tylko pytać
Więc spoko. Lepiej dalej kręcić sobie we łbie kołowrotek s----------a, użalania i obwiniania niesprawiedliwego życia.
Wyśmiej terapię i kontynuuj karuzelę chaosu.
A czemu jest to karuzela chaosu, czemu się miotasz i rzucasz między różnymi emocjami, czemu takie i inne decyzje podejmujesz?
Bo nigdy nie przepracowałeś tej swojej przeszłości. Nie nauczyłeś się nazywać tych emocji. to jak masz niby
https://www.youtube.com/watch?v=QuPbUkDe9iQ
@Koobik: typie k---a przeczytałem dość, gadałem i widziałem aby wiedzieć że p--------z głupoty, może to ty się doedukuj lepiej
tak ogarnełeś że przed
1. Do czytania zachęcam
2. Mogę kasę wydawać na co chcę i c--j ci do tego.
3. Fajnie ze dorabiasz wygodne fakty do mojego życiorysu, to typowe zachowanie dla umysłu który nie może pogodzić się z rzecztwistiscia. No nie każdy ma jaja zmienić swoje życie.