Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: spieprzaj od takiej roszczeniowej i niewdzięcznej baby Mirku, spieprzaj póki możesz, takie indywiduum zabierze Ci całą radość życia i pozostawi w pustce - do tego "jej córka" okropna kombinacja, spieprzaj chłopie a za kilka miesięcy /lat podziękujesz mi, bodaj w myślach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bait 3/10 bo odpisuje. Planuję zakup mieszkania do generalnego remontu. Ogarniesz mi za 1/3 stawki? Nie mam córki, będę Cię szanować i nie przywalę się o bałagan, o termin tez Cie nie bede gonić. Ps. Mam żonę więc relacja nie wchodzi w gre, ani ze mną ani z żoną.
  • Odpowiedz
To nauczka na przyszłość. Nie obiecuj się,że będziesz coś robił ani dziewczynie, ani znajomym, ani rodzinie, powiedz,że jesteś zawalony robotą i nie da rady. Czasami wyjdzie spoko, ale nie wiesz kiedy wyjdzie tak jak ci teraz wyszło. A już w ogóle dziwna taka robota na miesiące, bierzesz od tego co zrobiłeś, za to tyle, za tamto tyle, spisujesz to wszystko na piśmie, a nie że dostajesz wypłatę na miesiąc. A potem się
  • Odpowiedz
Nie, niestety nie jebnąłem tego wszystkiego i skończyłem remont pracując miesiąc można powiedzieć za darmo.

@mirko_anonim: debil, sam sobie jesteś winny - albo robisz biznes, albo prowadzisz fundacje charytatywna
  • Odpowiedz