Wpis z mikrobloga

#damskiprzegryw chciałabym być normalna i nie myśleć cały czas , "czy ktoś mnie jeszcze lubi " i być takim z------m "people pleaserem" który robi wszystko żeby zadowolić innych a nikt tego nie docenia , ciągle się staram i mam wrażenie że każdy to ma w dupie a znowu "nie starać się " nie potrafię bo boje się że zaraz dostane zjeby, że się lenie albo coś zaniedbałam
Przez to jestem wykończona fizycznie psychicznie a i tak nic z tego nie mam
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Dueil_angoisseus aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to nie takie łatwe , wiele razy próbowałam być egoistką ale nie umiem nawet k---a sobie mało herbaty i cukru sypie żeby SZEF NIE MIAL OGROMNYCH KOSZTOW ja jestem poprostu p------a
W dodatku cały czas nie chce nikogo urazić mimo że np ktoś jest chamem dla mnie
Kończy się tym że gromadzę w sobie negatywne emocje jestem znerwicowana i mogę być lekko agresywna albo płakać
  • Odpowiedz
  • 0
@Dueil_angoisseus albo nie umiem się z tego kółka z------a wydostac, nie umiem chyba inaczej się zachowywać bo myślę że jak pomyślę o sobie na pierwszym miejscu to zaraz ja będę najgorsza , i przez to staram się każdego zadowolić , każdy ma mnie w dupie a ja żyję w przemyśleniach czy robię wszystko dobrze
Na dodatek kocham się uzalac płakać i żyć w s----------u
  • Odpowiedz
  • 0
@Strigiformesman no ja właśnie tak mam że szkoda mi się tak zachowywać wobec kogoś a później żałuję bo ktoś próbuje sobie mną podłogę wytrzeć a ja się wolę rozpłakać niż coś powiedzieć
  • Odpowiedz
  • 0
@Dueil_angoisseus

@Linnior88 myślisz że inni nie widzą tego że jesteś fałszywie miła? Przecież takie osoby nie wzbudzają zaufania też

Ja nie jestem fałszywie miła , nie mył pojęć , ja poprostu nie umiem walczyć o siebie i staram się zadowolić każdego bardziej niż siebie , bycie fałszywie milym to co innego to ukrywanie paskudnego charakteru (którego ja nie mam ) żeby coś dla siebie zdobyć ( a ja nic nie
  • Odpowiedz
@Linnior88 Też tak mam, zauważyłem że czym więcej dajesz od siebie, tym ludzie dookoła coraz bardziej tego oczekują, a jak już osiągniesz swój limit to zaczynają się roszczenia i jedyne co zostaje to urwać kontakt bo w tych relacjach będzie się tylko wykorzystywanym.

• Odpowiedz