Aktywne Wpisy

Hellicon +15
Ale szef ma tych folderów, bedzie ze 100 TB czołgów.
źródło: temp_file2287893596765526210
Pobierz
Radiobloger +3
#bonzo
Nagrywałem kiedyś filmiki z bonzo (2016-17 sprite challenge, ostre sosy itd). Z tych czasów mam do niego numer telefonu.
Telefon dalej jest aktywny. Nie rozładował się, ale nikt nie odbiera.
Dodatkowo
Nagrywałem kiedyś filmiki z bonzo (2016-17 sprite challenge, ostre sosy itd). Z tych czasów mam do niego numer telefonu.
Telefon dalej jest aktywny. Nie rozładował się, ale nikt nie odbiera.
Dodatkowo

źródło: temp_file8731693258728734242
Pobierzto jest akcja marketingowa lancerto
@badziebadla: Ej, ale tu chyba chodzi o mecze i wyniki? Czy coś się zmieniło? Przecież oni dostają kasę na organizację wyjazdu drużyny, więc po co jeszcze taka głupia umowa ze sponsorem?
"Przykro mi, ale piłka jest najważniejsza, dlatego rezygnuję z dodatkowego wynagrodzenia, a na mecz założę własną koszulę i spodnie" - tak byś powiedzial będąc selekcjonerem, nie zmyślam
Doszukiwać się w tym jakiś kompleksów itd to trzeba być niestety upośledzonym
Zresztą co to zmienia, jakby był w ortalionie to byś się przysral, że wieśniak wstyd przynosi
źródło: hrabia
PobierzWszystko co uśmiechnięte, pochwalone i w ogóle pozytywne jest wam wrogie. Tu mają być tylko zawody w p-------------u się, narzekaniu i ból dupieniu XD
Ja tam mam w dupie, jak się ubrał, ale polskie kompleksy wylazły, jak zaczęli się ludzie podniecać, że zwrócono na niego uwagę w zagranicznych mediach i że był ubrany lepiej niż inni trenerzy.
@bluzgajacy: beka z dawania j-----a o ubranie
@marcaj: Napisz to Probierzowi :D
@Gluptaki: Ja wolałbym, żeby bardziej zajęli się sportem niż konkursem mody.
źródło: pep-2308
Pobierz