@zimowyporanek: Ubranie powinno być dopasowane do wydarzenia - #!$%@?ł się na mecz kopaniny, żeby pokazać jakie z niego "panisko" i to jest fakt
@bluzgajacy: Przypuszczam, że pewnie podpisał kontrakt z producentem, bo przecież te 200k na miesiąc czy tam ile to wciąż ZA MAŁO dla takiego fachowca xD
Ubranie powinno być dopasowane do wydarzenia - o---------ł się na mecz kopaniny, żeby pokazać jakie z niego "panisko" i to jest fakt
@bluzgajacy: Ale zdajesz sobie sprawę, że są ludzie co codziennie noszą garnitur? Przecież to k---a nie jest galowy smoking. To też do ciebie zakompleksiony robaczku @cyk21
@zimowyporanek: Typie, to jest robota fizyczna, a nie posiedzenie zarządu xD Trenerzy dużo lepszych drużyn tak się nie stroją, i w efekcie nie dość, że śmieją się z naszego grania, to i z trenera pajaca.
@bluzgajacy: ja myślę że on to by tam wolał siedzieć w dresie, ale dostał tyle pitosu od producenta garniturów że szkoda było tego nie ubrać na parę godzin
@zimowyporanek: Ludzie na codzień noszą klasyczny dress code a Probierz się o---------ł jak nie wiadomo na co. Jakby tak przyszedł do biura to by go chyba wyśmiali. Jego stylizacja pasuje jedynie na wesele, jakieś bale czy h-j wie na co
@zimowyporanek: Pokaz mi zdjęcie, kogoś kto na spotkaniu businessowym, naradzie zarządu czy ogólnie w pracy jest tak ubrany jak Probierz . Nikt się tak nie ubiera
źródło: temp_file8731693258728734242
Pobierz@cyk21: Ale taki nowoczesny Europejczyk jak Ty ocenia kogoś po ubraniu? xD
@bluzgajacy: Przypuszczam, że pewnie podpisał kontrakt z producentem, bo przecież te 200k na miesiąc czy tam ile to wciąż ZA MAŁO dla takiego fachowca xD
@bluzgajacy: Ale zdajesz sobie sprawę, że są ludzie co codziennie noszą garnitur? Przecież to k---a nie jest galowy smoking. To też do ciebie zakompleksiony robaczku @cyk21
źródło: dresscode
Pobierz@cyk21: Typie, widać że pojęcia nie masz o czym piszesz. A teraz przeproś i idź pograć w piłkę.
@zimowyporanek: Dobrze, że ty masz xD W piłkę zawsze grałem w koszulce, a trener był w dresie - u was jest inaczej?