Aktywne Wpisy

Pangia +147
ja p------ę, ktoś tarpanem przyjechał na świąteczne zakupy do biedronki
#czarneblachy
#czarneblachy
źródło: 1000011370
Pobierz
KladzSie +11
Tak dawno nie piłem yerby poleccie coś trendy #yerbamate #yerbamatewykopclub

Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć nawet jakby za to była kara śmierci.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
źródło: polish_save
Pobierz@MrSzakal: Bo są i będą bezkarni, pozdrawiam
@MrSzakal: za mało fałd na mózgu by to ogarnąć
A tak bardziej serio to jak sie ten inteligent rozbiję to nie będzie mi go szkoda ale niestety może zrobić krzywdę innym.
@fff112: to już przed nami, osobówki już rozpoznają znaki i ograniczenia (jeszcze często błędnie), a busy 3,5 tony dostały tachografy. Niewiele brakuje.
@MrSzakal w tym kraju fotoradarów brakuje i się powinno wywalić znaki ostrzegające o fotoradarze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Banan co jeździ 250 w zabudowanym prędzej czy później się r------i, byle tylko p-------ł w mur albo drzewo a nie w inne auto.
I nadal tu siedzisz? No popatrz...
wg wychodkow to najlepiej byloby zaczipowac wszystkich ludzi i zaimplantowac im kamery w oczach. wtedy to bedzie mozna sie pozbyc morderstw, kradziezy i przedewszystkim lamania przepisow drogowych. a i jeszcze monitoring w gaciach to gwaltow nie bedzie.
@MrSzakal: ktoś kto depta na gaz do 200 nie ma instynktu samozachowawczego. Tacy co deptają są bezkarne banany - dzieci procków, policjantów albo lokalnych wataszków, oni się kary nie boją. Niby PL XXI wiek, a u nast system kastowy jak w indiach xD